Μετωπική Αρη και ΟΦΗ για τον τίτλο της Φούτμπολ Λιγκ

Ο Αρης και ο ΟΦΗ διασταυρώνουν αύριο τα ξίφη τους, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα κάνει τον νικητή φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στη Φούτμπολ Λιγκ, αφού την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα ουσιαστικά την έχουν κατακτήσει και οι δύο. Ο Νίκος Παπαδόπουλος (φωτό) μίλησε για τη μεγάλη αναμέτρηση: «Εχουμε πάρει μια πολύ μεγάλη διαφορά και αυτό ήταν και το ζητούμενο. Πρέπει να πω, όμως, ότι ανεξάρτητα από το τι λένε όλοι, για μένα δεν έχει τελειώσει τίποτα, μέχρι και μαθηματικά να είμαστε στη Σούπερ Λιγκ. Πρέπει να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος και να πάρουμε πόντους, ώστε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο. Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα σαν ομάδα, με την ιστορία και τη δυναμική που έχουμε, να χαλαρώνουμε. Θεωρώ ότι έχουμε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αφού ο Αρης είναι πολύ δυνατός. Μέχρι να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο, θα πανηγυρίζω για μία μέρα. Την επόμενη μέρα θα σκέφτομαι το επόμενο παιχνίδι». Τέλος, μέχρι στιγμής υπάρχουν οκτώ ομάδες στη Σούπερ Λίγκα που δεν έχουν συμφωνήσει με κάποιο κανάλι για την επόμενη σεζόν, από τη στιγμή που δεν υπάρχει πλέον κεντρική διαχείριση.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΑΕ Αρης, ο πρόεδρος των «κιτρίνων» Θοδωρής Καρυπίδης και οι Γιάννης Αλαφούζος, Γιώργος Σπανός και Παναγιώτης Μονεμβασιώτης θα επωμιστούν ως επιτροπή να συζητήσουν με Νοva και ΕΡΤ.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα