Προκαλούν και φέτος οι άθεοι με κρεοφαγία

Για ακόμη μία χρονιά προκαλεί το θρησκευτικό αίσθημα των ορθόδοξων Ελλήνων η Ενωση Αθέων, καθώς επέλεξε την πιο πένθιμη ημέρα της χριστιανοσύνης -τη Μεγάλη Παρασκευή- για να διοργανώσει τον «φανερό δείπνο», όπως έχει ονομάσει το πλούσιο σε κρέας και κάθε λογής εδέσματα γλέντι της… Σε ανάρτηση που έκανε η ένωση στην ιστοσελίδα της, αλλά και σε σχετικό event που δημιούργησε στο facebook, μέμφεται τη μεγαλύτερη μέρα πένθους των χριστιανών, φτάνοντας στο σημείο να αναφέρει ότι η Παρασκευή 6 Απριλίου «έχει και το ψευδώνυμο Μεγάλη». «Είναι ο καιρός των ανοιξιάτικων διακοπών και η Ενωση Αθέων σάς προσκαλεί και φέτος στον Φανερό Δείπνο μας. Μια όμορφη παράδοση της χώρας μας, που μάλιστα δεν απαιτεί κρατικές σπατάλες και υποβάθμιση του κύρους της Πολιτείας και της νοημοσύνης των πολιτών.

Απέχουμε μόνο από το υποκριτικό πένθος και κάποια υποτιθέμενη νηστεία, αλλά όχι από τη λογική» αναφέρει στην προκλητική της δημοσίευση στο facebook η ένωση και συνεχίζει: «Κρεατοφάγοι, αποκλειστικοί χορτοφάγοι και όλοι/ες ενδιάμεσα, είσαστε όλοι καλοδεχούμενοι, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας. Ελάτε να φάμε και να γνωριστούμε»…

Είναι προφανές πλέον ότι τα μέλη της Ενωσης Αθέων το μόνο που επιδιώκουν είναι λίγη δημοσιότητα και προσπαθούν να το πετύχουν χλευάζοντας τα εκατομμύρια των πιστών Ελλήνων. Ανάλογες κινήσεις έκαναν τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο ουδέποτε έδωσαν στοιχεία για την επιτυχία των δράσεών τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα