Ανοιξε ξαφνικά συζήτηση για κόμμα καραμανλικών

Ο Κακλαμάνης απέκλεισε τα σενάρια δημιουργίας κεντροδεξιού φορέα,  θέτοντας όμως ως ορόσημο τις εκλογέςΑπέκλεισε κατηγορηματικά τα σενάρια για τη δημιουργία κεντροδεξιού κόμματος, αλλά και τα σενάρια για κόμμα στα δεξιά της Ν.Δ. ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, θέτοντας όμως ως ορόσημο τις επόμενες εκλογές για την αποφυγή εσωκομματικών προβλημάτων στη Ν.Δ.

Ο κ. Κακλαμάνης σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, με αφορμή όσα λέει το τελευταίο διάστημα ο κ. Αντώναρος, που ερμηνεύονται ως προάγγελος δημιουργίας νέου πολιτικού φορέα, σημείωσε ότι «δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση για κόμμα καραμανλικών». Μάλιστα πρόσθεσε: «Εγώ που είμαι φίλος του Κώστα Καραμανλή, μιλάω μαζί του και πολιτικά συμπίπτουμε σε πολλά πράγματα, είναι εκτός της σκέψης μου. Τα θεωρώ πράγματα αδιανόητα». Ο αντιπρόεδρος της Βουλής απέρριψε και τα σενάρια «να δημιουργηθεί κόμμα της λεγόμενης πατριωτικής Δεξιάς, δεξιότερα της Ν.Δ.», κάνοντας λόγο για «ευσεβείς πόθους ανθρώπων, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Αποστροφή

Ο Νικήτας Κακλαμάνης σε μια αποστροφή του λόγου του σημείωσε ότι «η Ν.Δ. δεν πρόκειται να έχει κανένα εσωτερικό πρόβλημα μέχρι που να ανοίξουν οι κάλπες» συμπληρώνοντας: «Και όταν ανοίξουν οι κάλπες και ο ελληνικός λαός -όπως εμείς πιστεύουμε- μας δώσει την ευκαιρία να κυβερνήσουμε, θα διαψευστούν όλοι αυτοί που τα γράφουν».

Σε ό,τι αφορά το Σκοπιανό, ο αντιπρόεδρος της Βουλής έκανε την πρόβλεψη ότι δεν θα έχει επέλθει πλήρης συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών έως τη σύνοδο του ΝΑΤΟ τον Ιούλιο και εκτίμησε ως πιθανό να προταθεί και να γίνει αποδεκτό από τον κ. Τσίπρα όσο και από τον κ. Καμμένο το να μπει η ΠΓΔΜ ως παρατηρητής στο ΝΑΤΟ. Ο κ. Κακλαμάνης άσκησε κριτική στον κ. Καμμένο και για την αποκάλυψη της μεταφοράς στρατιωτών στο Αιγαίο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα