Συμπλοκή με όπλα σε μπαρ στην Τρούμπα

Στο νοσοκομείο δύο τραυματίεςΑιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε σε μπαρ στη συνοικία της Τρούμπας, στον Πειραιά, λίγες ώρες μετά την Ανάσταση, με αποτέλεσμα δύο άτομα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με τραύματα από σφαίρες. Το επεισόδιο εκτυλίχτηκε γύρω στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα έξω από το νυχτερινό κέντρο Frederica, επί της οδού Νοταρά, όταν άγνωστοι τράβηξαν όπλο και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, είχε προηγηθεί συμπλοκή, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από δέκα άτομα. Δύο εξ αυτών άνοιξαν πυρ μπροστά στα μάτια των τρομοκρατημένων θαμώνων!

Λίγα λεπτά μετά το νυχτερινό κέντρο θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο, με σπασμένα τζάμια και πεταμένα τραπεζοκαθίσματα, ενώ οι αστυνομικές Αρχές ενημερώθηκαν για το αιματηρό συμβάν όταν οι τραυματίες της συμπλοκής έφτασαν στο νοσοκομείο. Από την έρευνα των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. στον εξωτερικό και τον εσωτερικό χώρο του καταστήματος εντοπίστηκαν επτά κάλυκες καθώς και τρεις ναυτικές φωτοβολίδες.

Αφαντοι

Τα αίτια του καβγά παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, όπως και οι δράστες της επίθεσης, με τις Αρχές να ερευνούν προς κάθε κατεύθυνση, λαμβάνοντας καταθέσεις από αυτόπτες, εργαζομένους αλλά και τους δύο Ελληνες, που τραυματίστηκαν στα πόδια από τις σφαίρες και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι ο καβγάς είχε ξεκινήσει νωρίτερα σε άλλο μπαρ της περιοχής και εξελίχτηκε σε αιματηρή συμπλοκή στην οδό Νοταρά.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διεύθυνση του μπαρ Frederica υποστήριξε πως «το συμβάν έλαβε χώρα σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης σε απόσταση 50 μέτρων από το κατάστημα» και ότι δεν υπήρξαν πυροβολισμοί στο εσωτερικό του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα