Στη «φάκα» οι διαρρήκτες της Γλυφάδας

Πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω οι τρεις Ρομά ύστερα από άγρια καταδίωξη της Ομάδας ΔΙΑΣ! Είχαν ανοίξει πάνω από 23 σπίτιαΣεσημασμένοι ήταν οι κακοποιοί που εισέβαλαν τη Δευτέρα του Πάσχα στο διαμέρισμα της αντιδημάρχου Γλυφάδας Αναστασίας Πατεράκη και συνελήφθησαν -ύστερα μάλιστα από άγρια καταδίωξη- την επόμενη ημέρα. 

Μετά την προανάκριση των αστυνομικών της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, διαπιστώθηκε ότι οι τρεις Ρομά τους τελευταίους μήνες είχαν πραγματοποιήσει περισσότερες από 23 διαρρήξεις (!) κυρίως στην περιοχή τις Γλυφάδας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επί το έργον τούς διαρρήκτες το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή της Γλυφάδας. Συγκεκριμένα, άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ διαπίστωσαν ότι σε μονοκατοικία της περιοχής είχαν εισβάλει τρεις κλέφτες. Αμέσως μπήκαν μέσα στο σπίτι για να ακινητοποιήσουν τους δράστες, οι οποίοι ωστόσο το έβαλαν στα πόδια και προσπάθησαν να κρυφτούν σε κοντινά κτίρια.

Τελικά, οι τρεις κακοποιοί συνελήφθησαν, παρότι αντιστάθηκαν στους αστυνομικούς. Πρόκειται για τρεις Ελληνες Ρομά, ηλικίας 19, 22 και 23 ετών, οι οποίοι μάλιστα κατά τη σύλληψή τους αντιστάθηκαν και προσπάθησαν να χτυπήσουν τους αστυνομικούς.
Υπενθυμίζεται πως από την οικία της κυρίας Πατεράκη είχαν καταφέρει να αρπάξουν 1.000 ευρώ σε μετρητά, αλλά και κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, αξίας άνω των 9.000 ευρώ.

Ηρθαν στα χέρια

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 19χρονος συλληφθείς τη στιγμή που βρισκόταν στο κρατητήριο προσπάθησε να χτυπήσει τον αστυνομικό φρουρό, με σκοπό να αποδράσει.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικές Αρχές κατάφεραν να εξιχνιάσουν ακόμη 17 περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών και διαρρήξεων στην περιοχή της νοτιοανατολικής Αττικής, μετά τη σύλληψη ενός 25χρονου Ελληνα και ενός 29χρονου Ρουμάνου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο δράστες εντοπίστηκαν μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής του Πάσχα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ έξω από κατάστημα στην περιοχή του Ελληνικού, από το οποίο είχαν αφαιρέσει, έπειτα από διάρρηξη, χρηματικό ποσό, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, επιχείρησαν να διαφύγουν και έπειτα από καταδίωξη συνελήφθησαν αρχικά ο 29χρονος Ρουμάνος και στη συνέχεια ο 25χρονος Ελληνας. Σημειώνεται πως ο αλλοδαπός είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα στην περιοχή του Αλίμου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα