Σε βίντεο οι αδίστακτοι ληστές που πυροβόλησαν τον Σταματιάδη

Σε βίντεο έχουν «συλληφθεί» οι δράστες της αιματηρής διάρρηξης στο σπίτι του 52χρονου επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη (φωτό) τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας. Το υλικό έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι ερευνούν κάθε πτυχή της υπόθεσης, προκειμένου να περάσουν χειροπέδες στους αδίστακτους κακοποιούς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο κουκουλοφόροι που εισέβαλαν στις αρχές της Μ. Εβδομάδας στο σπίτι του επιχειρηματία στην Κηφισιά αρχικά είχαν προσπαθήσει να διαρρήξουν την οικία του αδερφού του, που βρίσκεται στο ίδιο συγκρότημα.

Ωστόσο, το σπίτι του αδερφού του 52χρονου διαθέτει πόρτα ασφαλείας, συναγερμό αλλά και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Οι διαρρήκτες προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα ασφαλείας, χωρίς αποτέλεσμα, και στη συνέχεια μετέβησαν στο διπλανό οίκημα του Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Υπενθυμίζεται πως το σπίτι του επιχειρηματία δεν είχε πόρτα ασφαλείας αλλά ούτε και σύστημα συναγερμού, οπότε ήταν εύκολο για τους δράστες να το παραβιάσουν. Ομως, το κλειστό κύκλωμα που έχει εγκαταστήσει ο αδερφός του κ. Σταματιάδη φαίνεται πως κατέγραψε τις κινήσεις των δύο ανδρών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι -προς το παρόν, τουλάχιστον- το βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές δεν μπορεί να δώσει περισσότερα στοιχεία, καθώς είναι σκοτεινό, ενώ ταυτόχρονα οι κακοποιοί φορούσαν κουκούλες, οπότε δεν είναι εμφανή τα χαρακτηριστικά τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα