ΠΟΝΑΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ… ΝΤΙΝΤΗΔΕΣ ΜΑΣ

Β. Ορμπαν: Ο πραγματικός ηγέτης, που ανθίσταται στην αντιχριστιανική δράση των Βρυξελλών και των ΜΚΟΑπό τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Η Ευρώπη είναι Ελλάδα, όχι Περσία, η Ευρώπη είναι Ρώμη, όχι Καρχηδόνα. Η Ευρώπη είναι Χριστιανισμός, όχι Ισλάμ». Αυτό το είπε ο μεγαλύτερος σήμερα Ευρωπαίος. Ο ίδιος που, σε έναν μνημειώδη λόγο του για την ελευθερία και την πατρίδα, είπε ότι «η μετανάστευση είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα», αυτός που, παρά τους εκβιασμούς, αρνείται να δεχτεί μουσουλμάνους μετανάστες ή πρόσφυγες, που έχει στριμώξει τις συμμορίες του Σόρος και των ΜΚΟ, που υπερασπίζεται την ουγγρική παραδοσιακή οικογένεια, που δίνει κίνητρα στις γεννήσεις και αρνείται το νταβατζιλίκι των Βρυξελλών και των αντιευρωπαϊκών, παρακμιακών και αντιχριστιανικών πολιτικών του. 

Ο Βίκτορ Ορμπαν, μετά την τρίτη κατά σειρά σαρωτική επανεκλογή του, με σχεδόν 50% και απόλυτη πλειοψηφία βουλευτών, η οποία καθιστά εφικτή κάθε νομοθετική πρωτοβουλία, έχει προκαλέσει απανωτά εγκεφαλικά στους χρυσοκάνθαρους υπαλλήλους του Σόρος στις Βρυξέλλες και τους φτωχομπινεδιάρηδες που τους μαϊμουδίζουν και εδώ, είτε ανήκουν στους μηδενιστές της Αριστεράς είτε στο νοσηρό περιβάλλον του φεουδάρχη Κυριάκου.

Ο Φερχόφστατ, γνωστό παιδί για τα θελήματα του γερο-Τζορτζ, πάτρωνα των antifa και του ισλαμικού εποικισμού της Ευρώπης, εκτός από ορθοδοντικό χρειάζεται πλέον και ψυχολόγο, μαζί με κάτι αστείες περσόνες των κοινωνικών δικτύων που βαφτίζουν «ναζί» και «φασίστα» όποιον αρνείται τη σταδιακή μετατροπή της Ευρώπης των Χριστιανικών Εθνών σε χώρο επέκτασης του ισλαμοφασισμού, μέσα από τη δοσιλογική δράση των Βρυξελλών και των περιώνυμων ΜΚΟ.

Εάν υπάρχει σήμερα ένας πραγματικός Ευρωπαίος, ένας ηγέτης που αντιστέκεται στην αντιευρωπαϊκή, αντιχριστιανική και βαθιά ολοκληρωτική πολιτική του διεφθαρμένου ιερατείου των Βρυξελλών, που υπερασπίζεται τα συμφέροντα, την ταυτότητα και την ασφάλεια του Εθνους του και τις αληθινές κοινές αξίες, πάνω στις οποίες οικοδομήθηκαν τα ευρωπαϊκά έθνη, αυτός είναι ο Βίκτορ Ορμπαν. Οι δικές μας πολιτικές ηγεσίες, συγκρινόμενης της στάσης τους με τη δική του, φαντάζουν Οσποδάροι των Βρυξελλών, υποτελείς. Πονάει ο Σόρος, πονάνε κι οι ντιντήδες μας, Κολωνακιώτες κι Εξαρχειώτες.

Αυτή είναι μια σοβαρή λαϊκή πατριωτική Δεξιά, χωρίς αγκυλώσεις, που δεν διστάζει να κατονομάζει τον εχθρό και να τον συντρίβει με ατσάλινο χέρι, με τα εργαλεία που δίνουν το Σύνταγμα και οι Νόμοι της χώρας του. Αυτό χρειάζεται και η πατρίδα μας. Οχι γραμματοκομιστές των ξένων, επίδοξους συνεταίρους ή υπαλλήλους των δυσωδών ΜΚΟ, ατζέντηδες των λαθροδιακινητών και τοποτηρητές των ξένων, που επιτίθενται στον ίδιο τους τον λαό σαν αυτοάνοσο νόσημα του Εθνους.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ έχει εισηγηθεί τον αναδρομικό οικονομικό έλεγχο σε βάθος δεκαετίας για τις ΜΚΟ, τη δημιουργία μητρώου, την εκδίωξη και το κλείσιμο των περισσοτέρων, την απαγόρευση της δράσης τους, παρά μόνο με άδεια της Αρχής για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας – κι αυτό μόνο σε κλειστές δομές τις οποίες θα ελέγχει αυστηρά το κράτος διά των Ενόπλων Δυνάμεων, που αυτές και μόνο αυτές θα διαχειρίζονται τα κέντρα κράτησης – φιλοξενίας, τα κονδύλια και την παροχή οποιωνδήποτε υπηρεσιών, αποκλειομένων όλων αυτών των περίεργων που έχουν πλημμυρίσει τη χώρα σαν βδέλλες και ρουφιάνοι, με ατζέντα ενάντια στα συμφέροντα του Εθνους μας.

Οσο κι αν οι αντιλαϊκές ανθελληνικές δυνάμεις και τα φερέφωνά τους επιμένουν να συκοφαντούν τις καθαρές πατριωτικές φωνές και προωθούν, ως χρήσιμους στο σύστημα ηλιθίους, αλμπάνηδες φιδεμπόρους και πατριδοκάπηλους, οι καθαρές ιδέες και πράξεις, που απαντούν στην ανάγκη, θα θριαμβεύσουν και το παλιό θα σωριαστεί σε ερείπια στο πέρασμα του νέου.

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα