Προκαλεί τον κόσμο της ΑΕΚ ο Παρασκευόπουλος

Σε μία προκλητική έγγραφη δήλωση προχώρησε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, με αφορμή την εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο πρώην υπουργός, χωρίς να έχει καμία απολύτως αρμοδιότητα, τάχθηκε υπέρ του ΠΑΟΚ, προσπαθώντας ουσιαστικά να επηρεάσει την απόφαση της Δικαιοσύνης για τα θλιβερά γεγονότα της Τούμπας.

Πιο αναλυτικά, στη γραπτή δήλωσή του ο Νίκος Παρασκευόπουλος αναφέρει: «Ο δικαστής εκπληρώνει την αποστολή του, ενεργώντας ως αμερόληπτος τρίτος. Ενα κλασικό τέχνασμα των διαδίκων είναι να προσπαθούν να τον εμπλέξουν στη διαμάχη, ως “φίλο”, “αντίπαλο” κ.λπ. και έτσι να τον εξουδετερώσουν. Αυτή την εξουδετέρωση επιχειρεί προφανώς να μεθοδεύσει το αίτημα εξαίρεσης κατά του αθλητικού δικαστή Δ. Σκουτέρη που κατέθεσε η ΑΕΚ. Ευτυχώς, το άμεσο σχόλιο του ΠΑΟΚ ήταν ευπρεπές.

Βασικό όμως είναι η κακή αρχή να μην έχει συνέχεια: οι διάδικοι, εμπλεκόμενοι κ.λπ. να σέβονται τη Δικαιοσύνη και να μην την καταγγέλλουν σε κάθε βήμα» τόνισε ο κ. Παρασκευόπουλος, που ξέχασε να αναφερθεί στην… ταμπακιέρα. Στην ουσία, δηλαδή, για την οποία κατηγορείται ο ΠΑΟΚ και δεν είναι άλλη από την… μπούκα του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο! Ξέχασε φυσικά και το ότι η απόφαση υπέρ του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό βγήκε στη μία τα μεσάνυχτα!

Για το μέλλον του στην «Ενωση» μίλησε ο Σέρχιο Αραούχο, με αφορμή τη βράβευσή του ως ΜVP αλλά και για το Best Goal της 27ης αγωνιστικής: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος στην ΑΕΚ. Ομως έχω συμβόλαιο με τη Λας Πάλμας και τον Ιούνιο θα επιστρέψω. Θα είναι πιο πολύπλοκα φέτος από πέρσι, που βρήκαμε λύση τελευταία μέρα. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι δεν είναι 100% απόφαση δική μου η παραμονή μου».

Τέλος, το μήνυμα της ΠΑΕ για τα χθεσινά γενέθλια και τα 94 χρόνια ζωής ήταν: «Περήφανοι για το ένδοξο παρελθόν μας – Σίγουροι όσο ποτέ για το παρόν μας – Αισιόδοξοι για το μέλλον μας, που πλησιάζει!»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα