Ο Βρούτσης στη… γραμμή Σαμαρά – Αδωνη για Βενιζέλο!

Ακόμα ένα στέλεχος της Ν.Δ έρχεται να προστεθεί στους αμετανόητους της κεντροδεξιάς παράταξης που δεν λένε να καταλάβουν πόσο καταστροφική ήταν για τη χώρα η συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ……υπό την καθοδήγηση Σαμαρά και Βενιζέλου, και επιμένουν ότι αυτό το εγχείρημα, που οδήγησε τη Ν.Δ. το 2015 σε ταπεινωτική ήττα από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να επαναληφθεί. Ο πρώην υπουργός και τομεάρχης εργασίας της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ρωτήθηκε σχετικά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και την παρέμβαση Σαμαρά και χαρακτήρισε «πετυχημένη» τη συνεργασία της Ν.Δ. με το ΠΑΣΟΚ, ενώ αναρωτήθηκε «γιατί να μην το ξανακάνουμε;».

Οπως είπε ο κ. Βρούτσης για τη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, ήταν «σε όφελος του ελληνικού λαού και της προσπάθειας, η οποία οδήγησε σε πολύ θετικά δημοσιονομικά αποτελέσματα». Εξ αυτού του λόγου συνέχισε υποστηρίζοντας ότι τα οικονομικά αποτελέσματα της πολιτικής Σαμαρά – Βενιζέλου έχουν καταγραφεί στα «θετικά αυτής της συνεργασίας» και, μάλιστα, πρόσθεσε: «Δεν βλέπω τον λόγο, άλλωστε το έχουμε πει, ότι και αυτοδύναμη να είναι η Ν.Δ., θα επιχειρήσουμε να έχουμε μια ευρύτερη συναίνεση, κοινοβουλευτική, οικονομική και κοινωνική. Γιατί να μην το ξανακάνουμε;»

Ουσιαστικά η τοποθέτηση Βρούτση αποτελεί συνέχεια τοποθετήσεων, όπως του Νότη Μηταράκη, του Γιώργου Κύρτσου και φυσικά του Αδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Ευάγγελου Βενιζέλου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα είχε αντίρρηση να τον ψηφίσει ακόμα και για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σημειώνεται ότι όλη αυτή η συζήτηση προκλήθηκε από την παρέμβαση Σαμαρά το Πάσχα, που χαρακτήρισε «απαραίτητο εταίρο» της Ν.Δ. το Κίνημα Αλλαγής και προσωπικά τον κ. Βενιζέλο…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα