Επίθεση από τη Σπυράκη στο Μαξίμου και απάντηση με… καρφιά για Μαρινάκη

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη Ν.Δ. και την κυβέρνηση με αφορμή πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Τα Νέα» για το Σκοπιανό, που διέψευσε το Μέγαρο Μαξίμου.Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαρία Σπυράκη δήλωσε ότι η κυβέρνηση οφείλει να πει την αλήθεια στους Ελληνες σχετικά με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, απαντώντας στο ερώτημα: «Διαπραγματεύεται μυστικά λύση στο Σκοπιανό για να λάβει ως αντάλλαγμα εξάμηνη αναβολή της περικοπής των συντάξεων;» Το υπουργείο Εξωτερικών απάντησε ότι «τα εθνικά θέματα είναι πιο σοβαρά από την κυρία Σπυράκη. Να μην τα ευτελίζει έτσι. Καιρός να σοβαρευτεί».

Την ίδια ώρα, κυβερνητικές πηγές σημείωναν: «Θα ήταν ανάξιο σχολιασμού ένα από τα δεκάδες καθημερινά άθλια δημοσιεύματα των εφημερίδων τού υπό δίωξη για εμπορία ναρκωτικών και μεγαλοεκδότη κ. Μαρινάκη, εάν δεν το υιοθετούσε με την ανακοίνωσή της η κυρία Σπυράκη. Αγαστή συνεργασία της παραδημοσιογραφίας, της διαπλοκής και της Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη, χωρίς καμία αιδώ. Ετσι εξηγείται άλλωστε και η σιωπή του αρχηγού της Ν.Δ. για την εμπλοκή Μαρινάκη στη χρηματοδότηση του ναρκόπλοιου «Noor 1». Και εις ανώτερα».

Η Ν.Δ. επανήλθε θέτοντας εκ νέου το ερώτημα, με πηγές του κόμματος να αναφέρουν: «Με όση χυδαιότητα και αν περιβάλλουν τον λόγο τους, δεν μπορούν να κρύψουν από τους Ελληνες ότι δεν απαντούν». Στην ανταπάντησή του το Μέγαρο Μαξίμου σημείωσε: «Επειδή η Ν.Δ. αρνείται να κατανοήσει πως πρόκειται για αποκύημα φαντασίας και όχι ρεπορτάζ, ας ρωτήσει τον κ. Μαρινάκη μήπως και πειστεί».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα