Κηφισιά: Τα έκανε γυαλιά καρφιά (με σφυριά) σε εταιρία ο «Ρουβίκωνας»

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν για ακόμη μία φορά, χθες το πρωί, σε κτίριο εταιρίας στην Κηφισιά τα μέλη του «Ρουβίκωνα». Συγκεκριμένα, οι αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν με σφυριά και μπογιές στο κτίριο εταιρίας χάρτινης συσκευασίας και εκτυπώσεων, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Βιλτανιώτη, στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες, οι οποίοι φορούσαν κράνη ώστε να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, αρχικά έσπασαν τα τζάμια του κτιρίου, ενώ στη συνέχεια πέταξαν μπογιές. Λίγες ώρες αργότερα, αναφέρθηκαν στο περιστατικό σε ανάρτηση που έκαναν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου -ανεβάζοντας και βίντεο-, στην οποία φαίνεται η δράση τους.

Οπως σημείωσαν, η επίθεση στη συγκεκριμένη εταιρία έγινε λόγω της απόλυσης τριών ατόμων που εργάζονταν σε αυτή, επειδή είχαν αναπτύξει συνδικαλιστική δράση. «Μπορεί να είμαστε δύσπιστοι με τον παραδοσιακό συνδικαλισμό, καθώς αυτός αναπαράγει σχέσεις ιεραρχίας και διαμεσολάβησης, ωστόσο θεωρούμε ότι η οργάνωση των εργαζομένων είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, όποια μορφή κι αν έχει» πρόσθεσαν.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις την περασμένη Πέμπτη οι αντιεξουσιαστές της ομάδας προχώρησαν σε μια παρόμοια κίνηση που είχε ως στόχο την «υπεράσπιση» εργαζομένων. Συγκεκριμένα, περίπου 20 μέλη της ομάδας εισέβαλαν στα γραφεία εταιρίας στην Καλλιθέα, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απόλυση μιας γυναίκας, η οποία βρισκόταν στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα