Ο … απίστευτος βουλευτής του Λεβέντη

Ο Αρ. Φωκάς της Ενωσης Κεντρώων σε συλλαλητήριο οπαδών με το σύνθημα «να καεί η πουτ@@@ η Βουλή»!Απίστευτο και όμως ελληνικό! Βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου συμμετείχε σε συλλαλητήριο οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας και τους παρακίνησε, ως άλλος μαέστρος, να τραγουδήσουν ακόμα πιο δυνατά το σύνθημα «να καεί η πουτ@@@ η Βουλή»! 

Ο λόγος για τον βουλευτή Θεσσαλονίκης της Ενωσης Κεντρώων Αριστείδη Φωκά, ο οποίος το Σάββατο έδωσε το «παρών» και χαιρέτισε τη συγκέντρωση των οπαδών του ΠΑΟΚ, που προηγήθηκε του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ο κ. Φωκάς άκουγε χαμογελαστός το συγκεκριμένο σύνθημα και μάλιστα, με τις κινήσεις των χεριών του, ενθάρρυνε τους συγκεντρωμένους να ανεβάσουν τα… ντεσιμπέλ! Μεταξύ άλλων, μίλησε στους παρευρισκομένους για «αθηναϊκό κατεστημένο», σημείωσε ότι «το ΠΟΚ (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ) είναι εδώ ενωμένο δυνατό, αλλά εμείς θα τους διαλύσουμε» και υποστήριξε ότι «ο ΠΑΟΚ φέτος έπρεπε να πάρει το νταμπλ. Φέτος ή εμείς θα το πάρουμε ή κανείς»! Υπενθυμίζεται ότι μετά το πρόσφατο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων έλεγε από το βήμα της Βουλής ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν μπήκε με όπλο στο γήπεδο.

«Μπήκε με ένα μπουφάν, δεν είχε όπλο, η Αστυνομία δεν είδε τίποτα. Δεν ξέρω από πού προέρχεται η φωτογραφία αυτή» είχε πει. Πάντως, μετά τις αντιδράσεις που ξέσπασαν έπειτα και από την προχθεσινή παρουσία του στο συλλαλητήριο, ο κ. Φωκάς προσπάθησε να ανασκευάσει. Οπως ανέφερε σε τηλεοπτική δήλωσή του, πρόκειται για «σχήμα λόγου» και πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο σύνθημα χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες.

Την παραίτηση, πάντως, του βουλευτή Θεσσαλονίκης «από τον τωρινό του εργοδότη, τον οποίο καθυβρίζει» ζήτησε με δήλωσή του ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος.

Τον προέτρεψε μάλιστα «να πιάσει δουλειά στον νέο εργοδότη, στον ΠΑΟΚ του κ. Σαββίδη», αλλά και να επιστρέψει το σύνολο της αποζημίωσης που έχει λάβει «από τον ακατονόμαστο τωρινό του εργοδότη». Του ευχήθηκε δε «καλή σταδιοδρομία» και εκτίμησε ότι «ούτε με τον νέο του εργοδότη θα δει πρωτάθλημα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα