Στο Τμήμα Εκβιαστών ο Μαρινάκης και οι φρουροί του για την απαγωγή Κουρτζίδη

Στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της ΓΑΔΑ κλήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, για να απολογηθούν ενόρκως για την υπόθεση «απαγωγής» του δημοσιογράφου Πάρη Κουρτζίδη ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Ισίδωρος Κούβελος, καθώς και μέλη της προσωπικής φρουράς του εφοπλιστή……που φέρεται ότι έχουν ταυτοποιηθεί ως τα πρόσωπα που απείλησαν τη ζωή του, με βάση το αποδεικτικό υλικό των αστυνομικών και των εισαγγελικών Αρχών!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «δημοκρατίας», οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Ισίδωρος Κούβελος δεν εμφανίστηκαν αυτοπροσώπως στη ΓΑΔΑ, αλλά έστειλαν τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους, οι οποίοι κατέθεσαν υπόμνημα. Ωστόσο, πληροφορίες που επικαλείται το RP.news αναφέρουν ότι προσήλθαν οι ίδιοι, χωρίς παρουσία δικηγόρων.

Η καταγγελία

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο δημοσιογράφος Πάρις Κουρτζίδης στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, έπειτα από ένα δημοσίευμα που είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα που διαχειρίζεται σχετικά με την πορεία της εισαγγελικής έρευνας για την υπόθεση του «Noor1», δέχτηκε παρέμβαση από τον εκδότη της εφημερίδας «Αξία» Αντώνη Πίκουλα, ο οποίος του ζήτησε να «κατεβάσει» το κείμενο, πράγμα που έκανε.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος έκλεισε ραντεβού με τον εκδότη σε κεντρικό ξενοδοχείο για να συζητήσουν το ζήτημα. Ομως, εκτός από τον κ. Πίκουλα, στο λόμπι τον περίμεναν τέσσερις άνδρες της φρουράς Μαρινάκη. Οι τρεις τον κύκλωσαν και ο τέταρτος, που κάθισε πίσω του, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, τον απείλησε λέγοντας ότι το όπλο του έχει σιγαστήρα και πως, αν τον πυροβολήσει, δεν θα ακουστεί τίποτα!

Αμέσως μετά τον διέταξε να μπει στο αυτοκίνητο του εκδότη για να κατευθυνθούν στα γραφεία της εφημερίδας, όπου ήδη βρίσκονταν οι άνδρες ασφαλείας του Βαγγέλη Μαρινάκη. Εφτασαν στα γραφεία μαζί με τον Πίκουλα και ο Κουρτζίδης ανάρτησε νέο δημοσίευμα, με το οποίο ζητούσε συγγνώμη από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Ο δημοσιογράφος κατέθεσε στην Ασφάλεια όσα έζησε και επανέφερε το αρχικό του δημοσίευμα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα