Καμιά ποινή για τον Αριστείδη Φωκά, μόνο πολιτική αποδοκιμασία

Στα «μαλακά» έπεσε τελικά ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς (φωτό), μετά το «να καεί η… Βουλή» στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Τελικά, η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής δεν εισηγήθηκε κάποια ποινή για τα υβριστικά του συνθήματα, αλλά, λαμβάνοντας υπόψη τη «συγγνώμη» και τον «πρότερο έντιμο βίο» του βουλευτή, περιορίστηκε σε ομόφωνη πολιτική αποδοκιμασία της συμπεριφοράς του.

Ο κ. Φωκάς δεν παρέστη στη συνεδρίαση, αλλά έστειλε υπόμνημα, λέγοντας πως ο ίδιος αδυνατεί να προσέλθει, επιχειρώντας μάλιστα να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του με το επιχείρημα ότι… διέλαθαν της προσοχής του τα συνθήματα που ακούγονταν και ότι δεν αντέδρασε κατασταλτικά «από αμηχανία και αμέλεια».

«Το εν λόγω σύνθημα παρείσφρησε μεταξύ άλλων οπαδικών συνθημάτων που ακουγόταν και δυστυχώς διέλαθε της προσοχής μου λόγω της προσπάθειας που κατέβαλα να συγκροτήσω τη σκέψη μου αναφορικά με αυτά που ήθελα να πω» ισχυρίστηκε ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα