Επτά ιπποδρομίες αύριο στο Μαρκόπουλο

Περισσότερα από 60.000 ευρώ στο ΤΖΑΚΠΟΤ του ΣΚΟΡ 6Επτά ιπποδρομίες περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο. Οι ιπποδρομίες θα ξεκινήσουν στις 14:00 και αναμένεται να προσφέρουν στο φίλιππο κοινό αμφίρροπες αναμετρήσεις και εντυπωσιακές αφίξεις. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο δεύτερο συνεχόμενο ΤΖΑΚΠΟΤ στο Σκορ 6 που θα μοιράσει περισσότερα από 60.000 ευρώ σε όσους βρουν τους νικητές σε έξι ιπποδρομίες. 

Η ιπποδρομία που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων είναι η 7η και τελευταία ιπποδρομία του προγράμματος η οποία θα διεξαχθεί στην απόσταση των 1.800 μ. Οι ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ, ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ, ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ, ΝΤΕΒΙΛΣ ΜΠΡΙΤΖ, ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ, ΚΛΑΟΥΝΤ ΜΠΕΡΣΤ και ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν την νίκη προσφέροντας μας παράλληλα μια δυνατή αναμέτρηση.

Στην 1η ιπποδρομία θα κάνουν ντεμπούτο οι 3ετείς φοράδες ΓΚΕΪΖΙΝ και ΜΙΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤ, οι οποίες θα διαγωνιστούν στην απόσταση των 1.200 μ.

Στην 2η ιπποδρομία θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν την πρώτη τους νίκη οκτώ καθαρόαιμοι 4ετείς ίπποι στην σπριντ απόσταση των 1.000 μ. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η 5η ιπποδρομία στην οποία επτά καθαρόαιμοι ίπποι θα αναμετρηθούν στην απόσταση των 1.575 μ.

Οι «έμπειροι» ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ, ΑΤΤΙΛΑΣ, ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ και οι προερχόμενοι από νίκη ΤΑΡΑΓΚΟΝ και ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ θα διαγωνιστούν στην 6η ιπποδρομία και στην απόσταση των 1.400μ. και αναμένεται να προσφέρουν μια θεαματική άφιξη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα