Θρίλερ με διπλό έγκλημα στην Κύπρο

Ζευγάρι βρέθηκε κατακρεουργημένο, με τον 15χρονο γιο να είναι ο μοναδικός μάρτυρας και η κατάθεσή του να έχει κενάΣυγκλονίζει την Κύπρο το στυγερό έγκλημα που διαπράχθηκε μέσα σε μια μονοκατοικία στον Στρόβολο της Λευκωσίας, με θύμα έναν Ελληνοκύπριο και την Ελλαδίτισσα σύζυγό του, οι οποίοι κατακρεουργήθηκαν με 40 μαχαιριές μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους. 

Μοναδικός μάρτυρας της ανθρωποκτονίας ήταν ο 15χρονος υιοθετημένος γιος τους, ο οποίος εξετάζεται από τις Αρχές και η κατάθεσή του παρουσιάζει κενά.

Ο 60χρονος Κύπριος καθηγητής και η 59χρονη Ελληνίδα σύζυγός του, η οποία εργαζόταν ως τραπεζική υπάλληλος, βρέθηκαν νεκροί σε λίμνη αίματος, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι τους, λίγο μετά τις 2 χθες τα ξημερώματα.

Τις Αρχές είχαν καλέσει γείτονες του ζευγαριού, στους οποίους κατέφυγε ο 15χρονος που βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του εγκλήματος. Ο έφηβος, που είναι ρωσικής καταγωγής και υιοθετήθηκε από το ζευγάρι σε μικρή ηλικία, φέρεται ότι κατέθεσε πως δύο άγνωστοι άνδρες με κουκούλες εισέβαλαν στη μονοκατοικία. Μάλιστα, υποστήριξε πως ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους εισβολείς, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν πως δεν θα του κάνουν κακό. Τότε, φέρεται ότι έφυγε από το σπίτι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τη νεκροτομή στις σορούς του άτυχου καθηγητή και της συζύγου του, διαπιστώθηκε ότι ο 60χρονος έφερε περίπου 30 τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό, στον θώρακα, στην κοιλιακή χώρα και στα πόδια, ενώ η 59χρονη έφερε δέκα μαχαιριές στον λαιμό και τον θώρακα.

Σύμφωνα μάλιστα με την ιατροδικαστή, τα τραύματα φέρεται ότι έγιναν από το ίδιο χέρι. Οι ισχυρισμοί του 15χρονου περί εισβολής δύο κουκουλοφόρων στην οικία της οικογένειας φέρεται ότι προβληματίζουν τις Αρχές, που έχουν ήδη εντοπίσει θολά σημεία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης ενώ οι αλλεπάλληλες μαχαιριές παραπέμπουν σε έγκλημα μίσους. Μετά την αρχική κατάθεση που έδωσε στις Αρχές, ακολούθησε και νέα, μαραθώνια κατάθεση του 15χρονου, καθώς φέρεται ότι είναι πρόσωπο «κλειδί» για τη διαλεύκανση του εγκλήματος. Υπό διερεύνηση βρίσκονται οι πληροφορίες ότι οι σχέσεις στην οικογένεια είχαν διαταραχτεί, λόγω του ότι το ζευγάρι αποκάλυψε πρόσφατα στον 15χρονο ότι δεν ήταν βιολογικό του παιδί γεγονός που ο ίδιος αγνοούσε ως τότε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα