Θα πουλήσει ακριβά τους τρεις παίκτες ο Ολυμπιακός

Αρκετά ονόματα παικτών του Ολυμπιακού, όπως των Ανσαριφάρντ, Ενγκελς και Μάριν, φέρεται ότι βρίσκονται στις λίστες ξένων συλλόγων. Οι φήμες αποχώρησης ακόμη και «ερυθρολεύκων» που βρίσκονται στα πλάνα της επόμενης περιόδου δεν αγχώνουν τους ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου. Κι αυτό διότι δεσμεύονται με συμβόλαια, τα οποία θα «σπάσουν» μόνο με το κατάλληλο αντίτιμο· ειδικά στην περίπτωση του Ιρανού φορ, που κάνει εξαιρετική σεζόν, αλλά και του Βέλγου στόπερ για τον οποίο δαπανήθηκαν 7.000.000 ευρώ για να πιάσει Λιμάνι. Μάλιστα, ο Ενγκελς διέψευσε μέσω των social media τις επαφές με την Αντερλεχτ.

Οσον αφορά τον Μάριν και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Σάλκε, στην πλατεία Αλεξάνδρας δεν θα έλεγαν «όχι» εφόσον δέχονταν επίσημη κρούση.

O Οφόε

Παράλληλα, ο Οτζίτζα Οφόε βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση για την αποχώρησή του. Ο Βέλγος μέσος εκπροσωπείται από τον μάνατζερ που έχει και ο Κέβιν Μιραλάς, μόνο που ο δεύτερος όπου σταθεί κι όπου βρεθεί «φωνάζει» ότι θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στον Πειραιά και τη νέα περίοδο. Η επιθυμία του 30χρονου επιθετικού θα είναι το μεγάλο ατού των «ερυθρολεύκων» στις διαπραγματεύσεις του καλοκαιριού με την Εβερτον.

Στα αγωνιστικά, ο Πάρντο παραπονέθηκε χθες για ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αποχώρησε από την προπόνηση.

Χ. ΔΑΝΤΣΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα