Ντροπή του! Ζεϊμπέκικα του Γιώργου στην «επέτειο» του Καστελόριζου!

Συνεχίζει τις χορευτικές γυροβολιές του, αδιαφορώντας ακόμα για τη θλιβερή επέτειο της ξένης επιτροπείαςΣε μεγάλα κέφια ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει, χωρίς ντροπή και συναίσθηση, να χορεύει… ζεϊμπεκιές σαν να μην έχει συμβεί τίποτα στη ρημαγμένη χώρα εδώ και οκτώ χρόνια και αδιαφορώντας για τη θλιβερή επέτειο, καθώς κατά τραγική ειρωνεία, σαν σήμερα στις 23 Απριλίου 2010, η χώρα με ευθύνη του εισήλθε άνευ όρων στη δίνη της ξένης επιτροπείας.

Ο μοιραίος πρωθυπουργός, ο πολιτικός που άνοιξε την κερκόπορτα στους γύπες των αγορών, χωρίς να ρίξει έστω μία… τουφεκιά για την τιμή των όπλων και το καλό του ελληνικού λαού, εθεάθη να γλεντοκοπά στο καφέ «Μελίνα» στην Πλάκα με την παρέα του και να επιδίδεται με την ίδια αγαρμποσύνη στις χορευτικές φιγούρες που μας είχε συνηθίσει επί ημερών του. 

Οπως φαίνεται από βίντεο που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ, διασκέδασε με το παραπάνω, παραμερίζοντας μάλιστα τις καρέκλες για να κάνει χώρο να ρίξει τις… γυριστές του, υπό τους ήχους του εμβληματικού τραγουδιού του μεγάλου Βασίλη Τσιτσάνη «Συννεφιασμένη Κυριακή». Δύο Μνημόνια, μεσοπρόθεσμα προγράμματα και αμέτρητα πολυνομοσχέδια «σκούπα» έχουν καταγραφεί στον απολογισμό της διακυβέρνησης Παπανδρέου, με συνέπειες την άμεση εξαΰλωση μισθών και συντάξεων, τη βίαιη απορρύθμιση της αγοράς εργασίας, στρατιές νέων ανέργων να προστίθενται και την κατάρρευση του κοινωνικού κράτους. Ο Ντομινίκ Στρος Καν, από τη θέση του ως πρόεδρος τότε του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, είχε αποκαλύψει αρκετά αργότερα πως οι όροι για τη συμφωνία της ένταξης της Ελλάδας στο ΔΝΤ γίνονταν ήδη επί μήνες κρυφά με τον τότε Ελληνα πρωθυπουργό, ενώ η επίσημη θέση της κυβέρνησης Παπανδρέου ήταν πως γινόταν προσπάθεια να αποφευχθεί πάση θυσία η χρηματοδότηση από το ΔΝΤ.

Οκτώ χρόνια πέρασαν και ο τόπος παραμένει παγιδευμένος στο ίδιο σημείο που ήμασταν και το 2010, με τη χώρα να μην μπορεί να δανειστεί, τους δανειστές να απαιτούν σκληρά μέτρα και τον Γιώργο Παπανδρέου στον κόσμο του να παραμένει αμετανόητος χορεύοντας ζεϊμπέκικο στις συχνές νυχτερινές εξόδους του σαν μην τρέχει τίποτα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα