Αδίστακτοι Αλγερινοί λήστευαν και ασελγούσαν

Εστησαν ενέδρα σε τρεις φοιτήτριες στον λόφο Στρέφη! Συνελήφθησαν αργότερα, να κλέβουν ηλικιωμένο • Εκτιμάται ότι μεγάλη συμμορία αλλοδαπών αλωνίζει στην πρωτεύουσαΜέλη της μεγάλης συμμορίας των αλλοδαπών, που έχουν βάλει στο στόχαστρό τους ανυποψίαστους πολίτες στο κέντρο της Αθήνας, εκτιμά η Αστυνομία ότι αποτελούν οι τρεις Αλγερινοί, οι οποίοι συνελήφθησαν προχθές στον λόφο του Στρέφη. 

Οι Αλγερινοί, με την απειλή όπλου, λήστεψαν δύο φοιτήτριες και στη συνέχεια επιχείρησαν να ασελγήσουν σε βάρος τους. Οι κοπέλες αντιστάθηκαν και οι δράστες έφυγαν από το σημείο για να συλληφθούν, λίγη ώρα αργότερα, τη στιγμή που προσπαθούσαν να ληστέψουν ηλικιωμένο στην πλατεία Κάνιγγος.

Ο εφιάλτης για τις νεαρές ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής, όταν, περπατώντας αμέριμνες στον λόφο του Στρέφη, εμφανίστηκαν μπροστά τους οι τρεις Αλγερινοί.

Ενας εξ αυτών έβγαλε πιστόλι, ενώ οι συνεργοί του έψαξαν τις τσέπες και τις τσάντες των φοιτητριών, αποσπώντας κινητά τηλέφωνα και χρήματα. Στη συνέχεια, τους ζήτησαν να καθίσουν στο έδαφος. Τότε, ένας από αυτούς, με το πιστόλι στο χέρι, πλησίασε την κοπέλα και άρχισε να τη χαϊδεύει. Η φοιτήτρια έβαλε τις φωνές και οι ληστές, βλέποντας να πλησιάζει κόσμος, εξαφανίστηκαν.

Απτόητοι οι κακοποιοί μετακινήθηκαν προς την πλατεία Κάνιγγος. Εκεί εντόπισαν το επόμενο θύμα τους, έναν ηλικιωμένο, τον οποίο περικύκλωσαν για να τον ληστέψουν. Την ίδια ώρα έκαναν στην περιοχή περιπολία αστυνομικοί, οι οποίοι κατάφεραν, ύστερα από μάχη που έδωσαν με τους κακοποιούς, να τους περάσουν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες εμπλέκονται σε τουλάχιστον ακόμα δύο επιθέσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι το γεγονός ότι τα μέλη της σπείρας, εκτός από τις ληστείες, προχωρούν πλέον και σε σεξουαλικές επιθέσεις.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα