Ελένη Αυλωνίτου: Δοξάστε με! Ειμαι όμορφη και μορφωμένη

Απίθανες ατάκες της βουλευτού!«Θαυμάστε με»! Ο ναρκισσισμός ορισμένων, όπως της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ελένης Αυλωνίτου, τσακίζει κόκαλα. Βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή και επιδόθηκε σε ένα παραλήρημα αυτοθαυμασμού για να εξωτερικεύσει την ενόχλησή της για τη σάτιρα (!) που δέχτηκε στο δεύτερο επεισόδιο των «Δέκα Μικρών Μήτσων».

«Εχουν δυσκολία να δεχτούν μια ωραία γυναίκα, η οποία είναι και πολύ μορφωμένη και έχει και πολιτικό λόγο. Τι άλλο να σας πω; Αυτός ο συνδυασμός σκοτώνει για μερικούς κομπλεξικούς. Μας περισσεύουν οι κομπλεξικοί στην Ελλάδα» είπε γεμάτη… αυτοπεποίθηση η Ελένη Αυλωνίτου. Αφού αυτοχρίστηκε ωραία γυναίκα, μορφωμένη και πολιτική ιδιοφυΐα, άρχισε να διαφημίζει την πραμάτεια της. «Ας ήταν ικανοί να κάνουν το δικό μου διδακτορικό, το οποίο είναι άριστο και είναι στη βιβλιοθήκη του Washington DC, κομμάτι του οποίου έχει χρησιμοποιηθεί και στη NASA, και μετά ας λένε ό,τι θέλουν» είπε η κυρία Αυλωνίτου και ξεσπάθωσε κατά του Λαζόπουλου λέγοντας: «Προφανώς δεν με ήξερε και πριν. Δεν με ήξερε ούτε ποια είμαι ούτε πώς ντύνομαι ούτε τι κάνω στη ζωή μου». Και να σκεφτεί κανείς ότι όλο αυτό το ντελίριο αυτοθαυμασμού προέκυψε επειδή ο Λαζόπουλος έκανε μια αναφορά στην Ελένη Αυλωνίτου και στη Χαρούλα Καφαντάρη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα