Η αντίσταση στην παρακμή

Η χώρα μας, όπως και το σύνολο των εθνών που απαρτίζουν αυτό που αποκαλούμε Δύση, δέχεται συστηματική και μεγάλης έντασης επίθεση από τους κύκλους των αποδομητών, οι οποίοι θέλουν να μετατρέψουν υγιείς και ακμαίες κοινωνίες σε αυτό που ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος αποκαλούσε «κιμά».

Ολα όσα
 συνθέτουν την παραδοσιακή αντίληψη για τον Θεό, την κοινωνία, την Ιστορία, τον πολιτισμό, το νόημα του ζην βρίσκονται υπό διαρκή αμφισβήτηση από τους σκοτεινούς μηχανισμούς παραγωγής κυρίαρχης ιδεολογίας αλλά και από τους εκλεγμένους άρχοντες. Ενώ οι λαοί, που έχουν χύσει ποταμούς αίματος στον αγώνα τους να διατηρήσουν τα εδάφη τους, τον πολιτισμό τους και την αντίληψη για τον εαυτό τους, πιστεύουν στην παράδοση και θέλουν να την ακολουθήσουν, μια δράκα ισχυρών προσπαθεί να κατασκευάσει ένα νέο είδος ανθρώπου, το οποίο θα είναι αποκομμένο από τις ρίζες του, και η ιστορία του και οι απόψεις του θα είναι… ελαστικές – ακριβώς όπως το «ήθος» της ελίτ.

Η αμνήμων
 ανθρωπότητα δεν θα συνδέεται από τίποτε άλλο παρά από την τυφλή υποταγή της στο νεφέλωμα του δικαιωματισμού. Στα «δικαιώματα» δεν θα περιλαμβάνονται τα γνωστά αλλά νέα, οσα θα εξυπηρετούν τη νεοταξική μονομορφοποίηση των εθνικών συνόλων.

Ευτυχώς
 πλειοψηφεί η κοινή λογική. Δεν έχει χαθεί ακόμα κάθε ελπίδα να διορθώσει ρότα το συλλογικό σκάφος που δείχνει έτοιμο να βυθιστεί αύτανδρο στον βούρκο της νεοταξικής παρακμής. Οπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα μας, σε δημοσκοπική έρευνα κατεγράφη ποσοστό 76% το οποίο είναι αντίθετο στην υιοθεσία παιδιών από ζευγάρια ομοφυλοφίλων. 

Οι Ελληνες
 δεν περίμεναν ούτε την κυρία Φωτίου ούτε οποιονδήποτε άλλον κυβερνητικό παράγοντα για να μάθουν τι σημαίνει οικογένεια και τι σημαίνει σχέση γονέα με τέκνο. Στην ίδια έρευνα περίπου οι μισοί από τους ερωτηθέντες δεν διαφώνησαν με το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια. Αυτό σημαίνει ότι αναγνωρίζουν το δικαίωμα κάποιου να συμβιώνει με οποιονδήποτε άλλον ενήλικο που έχει κάνει αυτή την επιλογή στη ζωή του. Ομως η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών δεν αναγνωρίζει στους ομοφυλοφίλους δικαίωμα να υιοθετούν παιδιά – για λόγους που σε όλους μας, πλην των γνωστών ζηλωτών της παγκοσμιοποίησης, είναι προφανείς.

Φυσικά,
 δεν χρειάζονται δημοσκοπήσεις για να αντιληφθεί κάποιος ότι υπάρχουν ακόμα ισχυρές αντιστάσεις στην ελληνική κοινωνία. Ενα σώμα ανθρώπων που κάνει πολυχιλιετή διαδρομή, έχει την ίδια γλώσσα, την ίδια θρησκεία, κοινά ήθη και έθιμα αλλά και ταυτόσημη αντίληψη για τον εθνικό πολιτισμό και την Ιστορία δεν μπορεί να διαλυθεί επειδή έτσι το θέλησε μια ισχυρή ομάδα του παρασκηνίου και του πνευματικού περιθωρίου, που βρέθηκε να διαχειρίζεται μεγάλες εξουσίες.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα