Δ. Τζανακόπουλος: Ενας που δήλωσε «Βαγγέλης Μαρινάκης» με απείλησε

Τι απάντησε για το τηλεφώνημα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ο επιχειρηματίαςΑπειλητικό τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό και από έναν άνδρα που του συστήθηκε με το όνομα «Βαγγέλης Μαρινάκης» κατήγγειλε ότι δέχθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας να πληροφορηθεί ποιος είναι ο συντάκτης των ανακοινώσεων που εκδίδει το γραφείο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Τζανακόπουλος σε αναρτήσεις του στο facebook και το twitter έγραψε ότι ο άνδρας που του συστήθηκε με το όνομα του γνωστού επιχειρηματία «με τόνο σχεδόν απειλητικό ζητούσε να μάθει τον συντάκτη των ανακοινώσεων του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Του έκλεισα το τηλέφωνο. Αυτή η κυβέρνηση δεν συνηθίζει να συνομιλεί στο σκοτάδι. Ούτε απειλείται. Καλή σας νύχτα, κύριοι».

Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί non paper από το Μέγαρο Μαξίμου για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Παραπολιτικά», το οποίο ανέφερε ότι σύμβουλοι του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου ζήτησαν «μίζα» σε υπόθεση που σχετίζεται με το «Καρούζος gate», στο οποίο ο χρηματοδότης του εντύπου χαρακτηριζόταν «απελπισμένος ναρκέμπορος». Η πλευρά Μαρινάκη φέρεται ότι παραδέχεται το τηλεφώνημα, το οποίο, όπως αναφέρει, έγινε από εμφανή και όχι άγνωστο αριθμό, και δεν ήταν απειλητικό.

Η κλήση έγινε στις 22.27 από τον επιχειρηματία, αλλά ο κ. Τζανακόπουλος δεν απάντησε και επέστρεψε την κλήση έξι λεπτά αργότερα, στις 22.33, ακούγοντας τον κ. Μαρινάκη -πάντα σύμφωνα με το περιβάλλον του επιχειρηματία- να του λέει: «Καλησπέρα, κύριε Τζανακόπουλε, είμαι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και θα ήθελα να σας ρωτήσω -επειδή σκοπεύω να προβώ σε νομικές ενέργειες- ποιος είναι ο συντάκτης των non papers για να ενημερώσω τους δικηγόρους μου…»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα