Μέγας Αλεξάνταρ!

Ο Σέρβος φορ ανανέωσε έως το 2022 το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, με τις ετήσιες αποδοχές να αγγίζουν το 1.500.000 €Θα συνεχίσει να φοράει τον «Δικέφαλο» στην καρδιά ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς! Ο Σέρβος «killer» ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ έως το 2022, όπως ανακοίνωσε επίσημα χθες η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, και έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής ελληνικής ομάδας.

Το υπάρχον συμβόλαιο του 27χρονου επιθετικού (19 γκολ σε 29 συμμετοχές φέτος) ολοκληρωνόταν το 2021 και προέβλεπε ετήσιες απολαβές 850.000 ευρώ, ωστόσο μετά την ανανέωση αυτές αυξήθηκαν περίπου στο 1.500.000 ευρώ. Μάλιστα, τόσο η επιθυμία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να διατηρήσουν τον «Πρίγιο» στο ρόστερ όσο και η «δίψα» του Σέρβου να κατακτήσει με τον «Δικέφαλο του Βορρά» το φετινό νταμπλ αποδείχθηκαν περίτρανα, καθώς απορρίφθηκε «αστρονομική» πρόταση από τη Henan Jianye της Κίνας, που είχε κατατεθεί πριν από λίγες ημέρες γι’ αυτόν και προέβλεπε τετραετές συμβόλαιο με 4.000.000 ευρώ (!) ετησίως.

Στο μεταξύ, με τον Πρίγιοβιτς αλλά χωρίς τον Μάτος (για λόγους ξεκούρασης) στην αποστολή του, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε (19.30, COSMOTE Sport 1) τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για το πρώτο ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, θέλοντας να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στον τελικό. Ακόμη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στην αποστολή τρεις τερματοφύλακες, μεταξύ των οποίων και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, που προπονήθηκε συντηρητικά εξαιτίας στομαχικών διαταραχών (Σιαμπάνης, Ρέι οι άλλοι δύο).

Οσον αφορά τα γεγονότα στο ματς με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, στον «Δικέφαλο» τονίζουν πως οι εκθέσεις του παρατηρητή και του γιατρού τούς δικαιώνουν, όπως και η έκθεση του παρατηρητή της ΔΕΑΒ, μέρος της οποίας αναφέρει: «Τον τραυματισμό του προπονητή τον αντελήφθην όταν αποχώρησαν με μεγάλη σπουδή από το γήπεδο, με αποτέλεσμα να πιστέψω καταρχήν βαρύ τραυματισμό, κάτι βεβαίως που ευτυχώς δεν υπήρξε».

Τέλος, στον ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζουν ότι τα επεισόδια στο ματς με τους «ερυθρολεύκους» έλαβαν χώρα στη συμβολή των οδών Κλεάνθους και Λαμπράκη, σε σημείο, δηλαδή, όπου δεν μπορεί να θεωρηθεί «περιβάλλων χώρος του σταδίου», γεγονός εξαιτίας του οποίου εκτιμούν ότι δεν θα επέλθει τιμωρία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα