«Γέφυρα» Αδωνη στην κυβέρνηση με φόντο τα εθνικά θέματά μας!

Μπέρδεψαν (;) τη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ για τον εκλογικό νόμο Τζανακόπουλος και Σκουρλέτης! Ξυδάκης: Ποιες πρόωρες;«Γέφυρες» στην κυβέρνηση επιχειρεί να ρίξει ο Αδωνις Γεωργιάδης όσον αφορά τα εθνικά μας θέματα. Με άρθρο του στην ιστοσελίδα liberal.gr ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. απευθύνεται στον Αλέξη Τσίπρα για τις περαιτέρω πρωτοβουλίες του, σημειώνοντας ότι «την ευθύνη για τη συγκρότηση ενός αρραγούς εθνικού μετώπου σε κάθε κοινωνία την έχει πρωτίστως η ηγεσία και, εν προκειμένω, ο πρωθυπουργός».

Επισημαίνει επίσης ότι το κόμμα του «ακόμη και σε αυτό το πολιτικό κλίμα, στα εθνικά μας θέματα έχει δείξει τη μέγιστη αυτοσυγκράτηση», προσθέτοντας πως «ασκούμε λελογισμένη κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς, αλλά υπό εξαιρετικά χαμηλούς τόνους».

Προϋπόθεση πάντως της συνεννόησης, όπως λέει, είναι η ανάλογη στάση του πρωθυπουργού: «Αντιλαμβάνομαι και σέβομαι τις απόψεις κάποιων ανθρώπων -ξεχωρίζω λόγω μεγάλης προσωπικής εκτίμησης τον Νίκο Μαραντζίδη (ο οποίος πάντως πρόσφατα επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Κυριάκο Μητσοτάκη λόγω της στάσης του στα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό)- ότι πρέπει να βρούμε τον τρόπο να συνομιλούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για να μας πείσουν να ξεχάσουμε όσα έγιναν την πενταετία 2010-2015, ισχυρίζονται ότι έχει πλέον μεταμορφωθεί ή μεταμορφώνεται σε ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα και ότι ειδικά υπό τις παρούσες περιστάσεις πρέπει να συνεννοηθούμε, όμως δυστυχώς ο κ. Τσίπρας, όχι ο Τσίπρας του Αντιμνημονίου αλλά ο σημερινός, έχει επιλέξει την τυφλή σύγκρουση και όποιος δεν το βλέπει είναι εξίσου τυφλός» τονίζει ο κ. Γεωργιάδης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα