Τετ α τετ με πολιτικούς και δείπνο στο Προεδρικό για Κάρολο και Καμίλα

Φτάνουν αύριο στην Αθήνα ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα για τριήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο Κάρολος και η Καμίλα προσγειώνονται αύριο το μεσημέρι στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα μεταβούν αμέσως στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη για κατάθεση στεφάνου και ακολούθως θα έχουν συνάντηση με τον κ. Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο και τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, το πριγκιπικό ζεύγος θα παρακαθήσει σε επίσημο δείπνο που θα του παραθέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ τις υπόλοιπες μέρες θα έχει γεμάτο πρόγραμμα, το οποίο -όμως- δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη, αν και πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο πρίγκιπας Κάρολος θα βρεθεί έστω για λίγες ώρες στην προσφιλή του Αθωνική Πολιτεία.

Παρούσες στο αυριανό δείπνο στο πλευρό της Καμίλας θα είναι η σύντροφος του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα και η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Η Προεδρία της Δημοκρατίας είναι πανέτοιμη για αυτή τη βραδιά, που θα έχει περίπου 100 επίσημους καλεσμένους, μεταξύ των οποίων θα είναι, εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Ν.Δ., ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης με τη σύζυγό του, ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» Ανδρέας Δρακόπουλος, η πρόεδρος του Ιδρύματος Βαρδινογιάννη Μαριάννα Βαρδινογιάννη και η πρόεδρος του Ιδρύματος Λάτση Εριέττα Λάτση.