Με διπλό σκοπό στη Θεσσαλονίκη ο Καραμανλής

Για την εκδήλωση «Πόντος Παντού» και για να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ.Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί αύριο Κυριακή ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, με διπλό σκοπό, κομματικό και κοινωνικό. Αρχικά θα παραστεί στην εκδήλωση «Πόντος Παντού», που διοργανώνει ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. και αναπληρωτής τομεάρχης Εξωτερικών για θέματα απόδημου Ελληνισμού Σάββας Αναστασιάδης, στις 12 το μεσημέρι, στο Βασιλικό Θέατρο, προς τιμήν του Ελληνα Πόντιου κοσμοναύτη Θεόδωρου Γιουρτσίχιν – Γραμματικόπουλου. 

Στην εκδήλωση συμμετέχουν η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, ο Γιάννης Τσιτιρίδης στο ποντιακό τραγούδι, ο Φάνης Κουρουκλίδης στην ποντιακή λύρα και το χορευτικό συγκρότημα του Ποντιακού Συλλόγου Αυγής Λαγκαδά.

Ο Σάββας Αναστασιάδης διατηρεί ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον πρώην πρωθυπουργό και φιλικές σχέσεις. Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος είχε δώσει το «παρών» και στον γάμο του γιου του «γαλάζιου» βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης.

Λίγο αργότερα ο κ. Καραμανλής θα πάρει μέρος στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός θα ψηφίσει στη 1.30 το μεσημέρι στο εκλογικό κέντρο της οδού Αγγελάκη 13 (στο κτίριο Αρχιτεκτονικού του Δήμου Θεσσαλονίκης), στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να αναδειχτούν οι σύνεδροι, τα μέλη της ΔΗΜΤΟ (τοπική οργάνωση) και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κεντρικού τομέα. Στη Θεσσαλονίκη εκλογές θα διενεργηθούν επίσης για την ανάδειξη προέδρων στις ΝΟΔΕ ανατολικού και δυτικού τομέα.

Σύμφωνα με «γαλάζια» τοπικά στελέχη, η παρουσία Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη με την ιδιότητα του βουλευτή της πρώτης περιφέρειας δείχνει τη σημασία και τη σπουδαιότητα των εσωκομματικών εκλογών που θα διεξαχθούν αύριο.
«Δεν έκατσε σπίτι του. Ενισχύει με την παρουσία του τις εκλογές» σχολίαζαν στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.

Εκτιμάται ότι έξω από το εκλογικό κέντρο θα δώσουν το «παρών» κομματικά στελέχη, βουλευτές και αυτοδιοικητικοί της Θεσσαλονίκης, όπως επίσης και πολιτικοί φίλοι του πρώην πρωθυπουργού.
Ο κ. Καραμανλής, σύμφωνα με πληροφορίες, θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη νωρίς το πρωί της Κυριακής και θα αναχωρήσει αμέσως μετά την ψηφοφορία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα