Attica Bank: Τελεσίγραφο σε Καλογρίτσα για ρύθμιση οφειλών

Δεκαπέντε ημέρες προθεσμία έδωσε η διοίκηση της Attica Bank στον όμιλο Καλογρίτσα προκειμένου να παρουσιάσει αξιόπιστη λύση ρύθμισης των δανείων……«η οποία να έχει επιβεβαιωθεί από την ελεγκτική εταιρία που έχει τοποθετήσει η τράπεζα με δικά της έξοδα ως CRO/Financial Controller», με εξώδικη επιστολή που έστειλε χθες στην πλευρά της τεχνικής εταιρίας.

Επίσης, με άλλη επιστολή ζητά αναλυτική ενημέρωση για την τυχόν συμφωνία στην οποία έχει προχωρήσει ο όμιλος Καλογρίτσα με τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ, προκειμένου ο τελευταίος να τον υποκαταστήσει σε συγκεκριμένες υπό εκτέλεση εργολαβίες. Τα δάνεια του ομίλου Καλογρίτσα ξεπερνούν τα 100.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το εξώδικο, «οι οφειλές του ομίλου εταιριών σας προς την τράπεζά μας δεν εξυπηρετούνται και βρίσκονται πλέον σε σημαντική καθυστέρηση (άνω των 90 ημερών). Οπως επίσης σας είναι γνωστό, παρά την εκπεφρασμένη, ξεκάθαρη και ρητή θέση της τράπεζάς μας ότι είναι αδύνατη κάθε περαιτέρω χρηματοδότησή σας και τις επανειλημμένες συναντήσεις και επικοινωνίες μας, κατά τις οποίες μας παρείχατε ρητές διαβεβαιώσεις για την άμεση εξεύρεση λύσης στα σημαντικά διαρθρωτικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο όμιλος εταιριών σας, καθώς και για την αντιμετώπιση του κινδύνου κατάπτωσης των χορηγηθεισών από την τράπεζά μας υπέρ των εταιριών σας εγγυητικών επιστολών, μέχρι σήμερα δεν έχετε φανεί συνεπείς στις ανωτέρω ρητές δεσμεύσεις σας».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα