Public: Στήνουν ένα τεράστιο διαδικτυακό mall

Ανακοίνωσαν το 1ο ελληνικό marketplace στα πρότυπα του AmazonΝα αλλάξουν τους συσχετισμούς στον χάρτη του ηλεκτρονικού εμπορίου επιχειρούν τα Public, με τη δημιουργία του πρώτου ελληνικού marketplace, μιας πλατφόρμας δομημένης στα πρότυπα του -θρυλικού πλέον- Amazon. 

Πρόκειται για μια νέα επιχειρηματική πρωτοβουλία, η επένδυση της οποίας αγγίζει το 1.000.000 ευρώ και θα μετατρέψει το public.gr σε ένα τεράστιο online mall, που θα φιλοξενεί μικρά και μεγάλα ελληνικά καταστήματα.
Με τον τρόπο αυτόν δίνεται η δυνατότητα σε Ελληνες επιχειρηματίες να έρθουν σε επαφή με τους συνολικά 41.000.000 χρήστες που επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Public σε ετήσια βάση.

Νέες κατηγορίες

Μάλιστα, μέσα από αυτές τις συνεργασίες, η γκάμα των προϊόντων του public.gr εμπλουτίζεται με νέες κατηγορίες, όπως βρεφικά είδη, είδη σπιτιού, γυμναστικής, προσωπικής φροντίδας, χόμπι και ελεύθερου χρόνου, αυτοκινήτου και μηχανής, ταξιδιού και εποχικών.

«Διαχρονικά, τα Public στηρίζουν τη λειτουργία τους στις αρχές της καινοτομίας και της συνεργασίας, και με βάση αυτές τις αρχές επενδύουμε και δημιουργούμε το πρώτο marketplace στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή, ένα σημαντικό μέρος των αγορών που πραγματοποιούν οι Ελληνες γίνεται από sites του εξωτερικού, ενώ μπορεί κανείς να βρει τα ίδια και τα καλύτερα προϊόντα από εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Παράλληλα, μέσα από αυτές τις συνεργασίες δημιουργείται ένας τεράστιος κόσμος online επιλογών για τους πελάτες μας» τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Χρήστος Καλογεράκης, κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, οπότε παρουσίασε το νέο project. Αξίζει να σημειωθεί ότι, μεταξύ άλλων, οι πρώτες συνεργασίες αφορούν εταιρίες όπως οι Baby City, Blue Green, GRC TECH, JustBaby, Kiddo, Kidscom, Koolfly, Lapin House, Medisana, MotherVision, Munchkin, One of One, Outdoor Market, Peramax, Power Force, SafeBebe, Terramare, Tsirikos, Unigreen, VisualStore, Zackret Sports, Zeus και Δημητριάδης, ενώ η ομάδα συνεργατών συνεχώς διευρύνεται.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα