Πειράματα Σκίμπε με τη Σαουδική Αραβία

Ευκαιρία για δοκιμές και ανάδειξη νέων προσώπων αποτελεί το αποψινό (20.30) φιλικό της Εθνικής Ελλάδος με τη Σαουδική Αραβία στη Σεβίλη.Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε, «έχω μεγάλες προσδοκίες από το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία, διότι έχουμε καλέσει πολλούς νέους παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία». 

Ετσι, οι Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Νικολάου, Γαλανόπουλος και Μανιάς, που βρέθηκαν για πρώτη φορά στις επιλογές του Γερμανού κόουτς, διεκδικούν την πρώτη συμμετοχή τους με το εθνόσημο.

Καινούργια ομάδα

Ο 52χρονος προπονητής τόνισε πως το εν λόγω φιλικό, εκτός από μια ευκαιρία να δείξει η ομάδα πως άξιζε να βρίσκεται στο Μουντιάλ της Ρωσίας, θα βοηθήσει ώστε «τον Σεπτέμβριο που αρχίζουμε τους αγώνες μας στο Nations League, να δημιουργήσουμε μια καινούργια ομάδα». Επομένως, αυτό το παιχνίδι ενδέχεται να δώσει το έναυσμα στον Σκίμπε να μονιμοποιήσει στην Εθνική ορισμένους από τους οκτώ «νέους».

Από την αναμέτρηση στο Στάδιο δε λα Καρτούχα (η είσοδος ελεύθερη) θα είναι απόντες οι τραυματίες Κώστας Φορτούνης και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Για τον πρώτο ήταν από προχθές γνωστό ότι θα απουσιάσει λόγω θλάσης, ενώ για τον δεύτερο οριστικοποιήθηκε χθες η απόφαση να μείνει εκτός λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα