Φύλλο και φτερό

Ελεγχος στην ΠΑΕ ΠΑΟ από ορκωτούς λογιστές! Πέμπτη έρχεται και πιάνει δουλειά ο ΝταμπίζαςΤρέχουν οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Χθες το πρωί άρχισε ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ από την εταιρία που επέλεξαν ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και οι συνεργάτες του. Οι ορκωτοί λογιστές αναμένεται να κάνουν φύλλο και φτερό τα βιβλία των «πρασίνων» για να δουν ποια ακριβώς είναι η οικονομική κατάσταση του «Τριφυλλιού» και φυσικά πόσα εκατομμύρια ευρώ είναι το άνοιγμα του συλλόγου. Η διαδικασία αυτή θα κρατήσει κάποιες εβδομάδες, παρ’ όλα αυτά εκτιμάται πως σε ένα δεκαήμερο θα αρχίζει να σχηματίζεται μια γενική εικόνα για το αν υπάρχουν αποκλίσεις. 

Παράλληλα, ο Νίκος Νταμπίζας επιστρέφει την Πέμπτη από τη Σκοτία για να αναλάβει και πάλι τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα. Μέχρι την Παρασκευή πιθανότατα θα ανακοινωθεί και επίσημα η επιστροφή του, προκειμένου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής να τρέξει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Αυτός περιλαμβάνει ανανέωση συμβολαίων και προπονητή. Ο Γιώργος Δώνης παραμένει ο επικρατέστερος για να αναλάβει το τιμόνι, ωστόσο πληροφορίες θέλουν τον Νταμπίζα να έχει επαφές και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Στη σημερινή προπόνηση θα βρεθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου, έχοντας μαζί του συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αναφορικά με τις οφειλές προς τους παίκτες. 

Με γρήγορους ρυθμούς προχωράει και το θέμα του Athens Alive. Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος της Red Stone Μαρκ Αλεξάντερ αποκάλυψε πως εντός της εβδομάδας θα υπάρξει συνάντηση με την κυβέρνηση σχετικά με την πορεία του έργου.

Τέλος, ο Γιάννης Μπουζούκης ανανέωσε το συμβόλαιό του και θα παραμείνει στους «πρασίνους» μέχρι το 2020, ενώ ο Εμανουέλ Ινσούα φαίνεται ότι έχει μπει στο στόχαστρο της Σπάρτα Πράγας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα