Υβρεις από τον Αλκέτ Ριζάι στους δικαστές

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε χθες στα δικαστήρια Λαμίας ο περιβόητος Αλβανός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι (φωτό), προκειμένου να δικαστεί μαζί με άλλους δύο βαρυποινίτες για παράνομη οπλοκατοχή, αφού στο κελί τους βρέθηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια. Η ατμόσφαιρα στη δικαστική αίθουσα ήταν εκρηκτική, καθώς ο 44χρονος «σκληρός» των ελληνικών φυλακών ήταν ιδιαίτερα προκλητικός απέναντι στην εισαγγελέα και στον πρόεδρο του δικαστηρίου, στους οποίους έθετε διαρκώς ερωτήσεις σε επιθετικό τόνο. Εκεί που τα αίματα άναψαν, ήταν τη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι ποινές τριών ετών για τον έναν εκ των τριών και από 26 μήνες για τον Ριζάι και τον άλλο συγκατηγορούμενό του.

Ο Αλβανός κακοποιός, μη μπορώντας να συγκρατήσει την οργή του, δεν δίστασε ακόμη και να βρίσει τον πρόεδρο του δικαστηρίου λέγοντας «Αντε γ…, ρε…» και χρησιμοποιώντας διάφορα άλλα «γαλλικά». Για τη μεταφορά του Αλβανού βαρυποινίτη υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών μέσα και έξω από τα δικαστήρια, ενώ το μεταγωγικό όχημα από και προς τις φυλακές συνοδευόταν από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα