Στην κορυφή του Δείκτη Βιώσιμης Ανάπτυξης ανέβηκε η «Μυτιληναίος»

Στο ανώτατο επίπεδο της κλίμακας Sustainability Performance Directory, του Επιχειρηματικού Δείκτη Βιώσιμης Ανάπτυξης, κατατάχθηκε η Μυτιληναίος και μαζί με άλλες έξι εταιρίες -ανάμεσα σε 50 – διακρίθηκε ως Sustainability Leader για το 2017.Σύμφωνα με τη διοίκηση του ομίλου, η υψηλή αυτή διάκριση καταδεικνύει την προσήλωση της εταιρίας στη βιώσιμη ανάπτυξη και την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα και στην αέναη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

H Μυτιληναίος αντιλαμβάνεται τη δέσμευσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη πρωτίστως ως μία διαδικασία συνεχούς μάθησης και αυτοβελτίωσης, η οποία ενισχύει την ανταγωνιστικότητά της, διαμορφώνοντας παράλληλα τις προϋποθέσεις να δημιουργεί αξία προς όλες τις ομάδες των κοινωνικών της εταίρων. Μέρος αυτής της διαδικασίας αποτελεί η προσαρμογή της στρατηγικής της εταιρίας στους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης, αλλά και η συμμετοχή της σε σχετικές εθνικές και διεθνείς πρωτοβουλίες, όπως είναι η έμπρακτη στήριξη και η συμμετοχή της στον Ελληνικό Κώδικα Βιωσιμότητας.

Ο Επιχειρηματικός Δείκτης Βιώσιμης Ανάπτυξης αναπτύχθηκε από το QualityNet Foundation και αποτελεί μέρος της Πρωτοβουλίας SUSTAINABLE GREECE 2020.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα