Εις υγείαν των κορόιδων

Οι αριστεροί «επαναστάτες», που θα… άλλαζαν την Ευρώπη, γλυκάθηκαν από τη χλιδή

Θύελλα για τον κολλητό του Τσίπρα, ηγέτη των Podemos, που αγόρασε σαλέ με πισίνα Οταν ο Αλέξης τον περιέφερε στην Ελλάδα ως… προστάτη των φτωχών!Η Θέση μας: Οι μεταλλαγμένοι της Αριστεράς

Διαβάστε επίσης:

►Οργιο παρακολουθήσεων σε ολόκληρη τη χώρα! Απίστευτη ομολογία μέσα στο Κοινοβούλιο

►ΤΟ KOKO… BLOCO ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

►Novartis: Στο αρχείο (!) οι μηνύσεις κατά των εισαγγελέων Διαφθοράς

►Τρία θέματα «φωτιά» για ΓΣΕΕ και θεσμούς

►Σοκ! Μαθήτρια λιποθύμησε σε εκδρομή από ναρκωτικά

►Εθνικό απολυτήριο ζητούν οι Ενώσεις Επιστημόνων

►«Ο Ελληνισμός επιβάλλεται να παραμείνει ενωμένος»

►Τέλος στα παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ! Κανονικά οι περικοπές των συντάξεων

►Ξημερώθηκαν (στη Σόφια) για το ξεπούλημα της Μακεδονίας

«Βράζει» η Ισπανία με τη βίλα των 540.000 € του Ιγκλέσιας

Ο ηγέτης των Podemos αποφάσισε να δει τη ζωή αλλιώς, φεύγει από το ενοίκιο και μετακομίζει σε ένα παλάτι 2.000 τ.μ.

Από τη
Θεανώ Καρούτα

Οι αριστεροί «επαναστάτες» που θα άλλαζαν την Ευρώπη γλυκάθηκαν από το χρήμα και την πολυτέλεια και άλλαξαν τους εαυτούς τους. Ο λόγος για τον κολλητό του Τσίπρα και ηγέτη των Podemos Πάμπλο Ιγκλέσιας, που από το… νοίκι και το σεμνό και ταπεινό διαμερισματάκι βρέθηκε σε σαλέ με πισίνα, πίνοντας στην υγειά των κορόιδων που πίστεψαν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.

Ο ηγέτης των -θεωρητικά- αντισυστημικών Podemos, τον οποίο ο Ελληνας πρωθυπουργός περιέφερε στη χώρα μας ως προστάτη των φτωχών και των κατατρεγμένων της Ε.Ε., σε ένα διάλειμμα μάλλον από την αδιάκοπη… ταξική πάλη, αποφάσισε να αγοράσει μια βιλίτσα αξίας μόλις 540.000 ευρώ στα προάστια της Μαδρίτης, με πισίνα και κήπο 2.000 τ.μ., προκειμένου να στεγάσει την οικογένεια που ετοιμάζεται να αποκτήσει με την εγκυμονούσα σύντροφό του -στο κόμμα και τη ζωή (sic)- Ιρένε Μοντέρο. Οπως ήταν αναμενόμενο, η μεγάλη αντίφαση, που έγκειται κυρίως στις προ πενταετίας επικρίσεις του Ιγκλέσιας κατά του υπ. Οικονομικών Λουίς ντε Γκίντος για ένα ρετιρέ που είχε αγοράσει, επισκίασε την επικαιρότητα στην Ισπανία.

Οι Ιγκλέσιας – Μοντέρο ζούσαν μέχρι πρότινος ως τυπικοί άνθρωποι της πόλης, σε ένα ενοικιασμένο διαμέρισμα στην περιοχή Ρίβας – Βαθιαμαδρίδ.

Η εκπρόσωπος όμως των Unidos Podemos στο Κοινοβούλιο κυοφορεί δίδυμα, ενώ το ζευγάρι έχει και τρία σκυλιά, ως εκ τούτου μια μεζονέτα με κήπο στο προάστιο Γκαλαπαγάρ κρίθηκε ως η καλύτερη λύση για το κοντινό μέλλον. Μπόνους της νέας γειτονιάς, το παρακείμενο σχολείο, οι εκπαιδευτικές μέθοδοι του οποίου και το πρόγραμμα μαθημάτων του συμφωνούν με τις ιδέες περί διαπαιδαγώγησης του ζεύγους. Σύμφωνα με τις ισπανικές εφημερίδες που έχουν κάνει τα οικονομικά της οικογένειας Ιγκλέσιας φύλλο και φτερό, ο επικεφαλής των Podemos πήρε δάνειο για να αγοράσει τη βίλα, το οποίο θα αποπληρωθεί και από τους δύο σε βάθος 30ετίας. Η νέα ιδιοκτησία θα ανήκει και στους δύο, ενώ κατά 50% θα μοιραστεί και το στεγαστικό δάνειο.

Οπως ανακοίνωσε το κόμμα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί η αγορά της νέας κατοικίας των Ιγκλέσιας – Μοντέρο στον ιστότοπο για τη διαφάνεια του Κοινοβουλίου, αλλά και στην ιστοσελίδα του κόμματος, από την οποία γίνεται -συν τοις άλλοις- γνωστό πως το ζευγάρι έχει στην κατοχή του μόνο ένα τροχόσπιτο, μία μηχανή και μία μικρή αγροτική κατοικία.

 
{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα