Νέα επεισόδια στο σίριαλ του Τραμπ με την πορνοστάρ

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για το σκάνδαλο «Στόρμι Ντάνιελς», μέσα από τη δήλωση οικονομικών συμφερόντων του Ντόναλντ Τραμπ για το 2016. Ο πρόεδρος πρώτη φορά παραδέχεται στη δήλωσή του προς την Υπηρεσία Κυβερνητικής Δεοντολογίας ότι κατέβαλε πέρυσι περισσότερα από 100.000 δολάρια στον πρώην προσωπικό δικηγόρο του Μάικλ Κόεν, χωρίς να αναφέρει τον λόγο.

Στο πρόσφατο παρελθόν ο Τραμπ είχε κάνει ιδιαίτερα αντιφατικές δηλώσεις σχετικά με το κατά πόσο γνώριζε για την «εξαγορά» της σιωπής της πορνοστάρ, έχοντας ισχυριστεί μέχρι και πλήρη άγνοια. Οταν ο κλοιός γύρω του άρχισε να στενεύει, με τις Αρχές να ερευνούν εάν έχει παραβιαστεί ο νόμος για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας, τόσο ο πρόεδρος όσο και οι σύμβουλοί του αναγκάστηκαν να γίνουν πιο σαφείς.

Τα λεφτά στον Κοέν

Σύμφωνα με την αρμόδια υπηρεσία, η πληρωμή προς τον Κόεν θα έπρεπε να είχε συμπεριληφθεί στην περσινή δήλωση του Τραμπ.

Σύμφωνα, πάντως, με το φετινό «πόθεν έσχες» του, ο Κόεν αποζημιώθηκε το 2017 για το ποσό που είχε καταβάλει το 2016, με τον Τραμπ να του δίνει 100.001-250.000 δολάρια, χωρίς τόκους.

Εν τω μεταξύ, «ανάσα» για τη νομική ομάδα του Αμερικανού προέδρου αποτέλεσε η διαβεβαίωση του ειδικού ανακριτή Ρόμπερτ Μούλερ πως θα τηρήσει τη γενική «γραμμή» του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, βάσει της οποίας δεν μπορεί να ασκηθεί δίωξη εναντίον προέδρου εν ενεργεία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα