Καταγγελία Ολυμπιακού για αφαίρεση βαθμών στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ

Καταγγελία κατά των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, μέσω της οποίας ζητούν αφαίρεση βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα για τα επεισόδια που συνέβησαν στον τελικό Κυπέλλου, έκανε ο Ολυμπιακός.Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, έχοντας έννομο συμφέρον, ζητάει να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη εναντίον των δύο «Δικεφάλων» βάσει του άρθρου 15, παράγραφος 4 β και να επιβληθεί στις δύο ομάδες ποινή έδρας από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές, πρόστιμο μέχρι 250.000 ευρώ και αφαίρεση 3 βαθμών!

Επίσης οι Πειραιώτες ζητούν και την τιμωρία των παρατηρητών Κώστα Ντάσιου (Αχαΐας), Θωμά Κάρτσακλα (Πρέβεζας) και Αντώνη Φωτεινού (Κυκλάδων) με τον ισχυρισμό ότι δεν κατέγραψαν τα γεγονότα και τα επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου.

Η απολογία ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 15.00 στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Βάσει του κατηγορητηρίου, οι δύο φιναλίστ του ΟΑΚΑ απειλούνται με πρόστιμο και όχι με κάποια τιμωρία για κλείσιμο έδρας ή αφαίρεσης βαθμών.

Στα μεταγραφικά του πειραϊκού συλλόγου, πορτογαλικά ΜΜΕ υποστήριζαν πως ο 28χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός Κλέμπερ που αποχωρεί από την Εστορίλ είναι κοντά στην ομάδα του Πειραιά.

Τέλος, ο Γκιγιόμ Ζιλέ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τη συναινετική λύση του συμβολαίου του Βέλγου μέσου να έχει κατατεθεί από τις 10 Μαΐου στην ΕΠΟ.

Χ. ΔΑΝΤΣΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα