«Φάουλ» Λουτσέσκου

«Μόνο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, στη φασιστική Γερμανία, έγινε ό,τι συνέβη στο ελληνικό πρωτάθλημα»Εχει χάσει την… μπάλα ο Ραζβάν Λουτσέσκου! Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα την απώλεια του πρωταθλήματος, ωστόσο μία απαράδεκτη δήλωση στους συμπατριώτες του αναμένεται να τον βάλει σε μπελάδες. «Μόνο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, στη φασιστική Γερμανία, έγινε ό,τι συνέβη στο ελληνικό πρωτάθλημα» δήλωσε ο κόουτς του «Δικεφάλου του Βορρά» στα ρουμανικά μέσα, ξεπερνώντας τα όρια. 

Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ενημερώθηκε χθες το πρωί για τα λεγόμενα του Λουτσέσκου και μελετά το περιεχόμενό τους, προκειμένου να κρίνει αν χρήζει παρέμβασης από τη δική του πλευρά – είτε ως ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είτε ως αθλητικός εισαγγελέας. Ορατό, λοιπόν, είναι το ενδεχόμενο τιμωρίας του 49χρονου προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Μπεσίκτας Φικρέτ Ορμάν επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της τουρκικής ομάδας για τον Δημήτρη Πέλκα. «Ο Πέλκας είναι ένας πολύτιμος ποδοσφαιριστής για εμάς. Είναι η πρώτη επιλογή για την ομάδα, τον θέλουμε και γνωρίζουμε ότι υπάρχουν κι άλλες ομάδες που τον παρακολουθούν, ακόμα κι αν δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του» υποστήριξε στην ιστοσελίδα futbolarena.com ο Φικρέτ, ο οποίος θυμίζουμε ότι βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Την ίδια ώρα, ο Πέδρο Ενρίκε αποχαιρέτησε την Καραμπάχ, όπου είχε παραχωρηθεί δανεικός για έναν χρόνο, και πλέον ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη αναφέρθηκε στους υποψήφιους αντιπάλους (Βασιλεία ή Αγιαξ) του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. «Θέλω τον Αγιαξ, γιατί υπάρχει και η προϊστορία με αυτή την ομάδα και έξτρα κίνητρο. Ο κόσμος μού δείχνει ότι θέλει κι εκείνος τον Αγιαξ, και είναι ένα επιπλέον κίνητρο να περάσουμε αυτή την ομάδα» δήλωσε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα