Κάλεσμα από τον Κυριάκο σε εθνική συμπόρευση

Μετωπική επίθεση του προέδρου της Ν.Δ. στον Αλέξη Τσίπρα από την Κέρκυρα. Στόχος του κόμματος, όλες οι μονοεδρικέςΟλομέτωπη επίθεση στον πρωθυπουργό με αιχμή τα εθνικά θέματα και την οικονομία εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. από την Κέρκυρα όπου βρίσκεται από χθες με αφορμή τις εκδηλώσεις για την 154η επέτειο της Ενωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα κάλεσε τους πολίτες «σε εθνική συμπόρευση και όχι σε απλά κομματική συστράτευση για να απαλλαγεί η χώρα από τη χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης».

«Ο κ. Τσίπρας, όποτε διαπραγματεύεται νύχτα και μόνος του, κινδυνεύουν τα εθνικά συμφέροντα» τόνισε με νόημα ο κ. Μητσοτάκης, κάνοντας αναφορά στις εξελίξεις στο Σκοπιανό. Κατά την ομιλία του στο συνέδριο «Ιόνιες ημέρες ανάπτυξης» που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Κέρκυρας της Ν.Δ. ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι «ο κ. Τσίπρας μού το είπε και ο ίδιος: συζητά ονομασία Μακεδονία του Ιλιντεν» και ξεκαθάρισε ότι «η Ν.Δ. δεν πρόκειται ποτέ να δεχθεί αυτό το όνομα για τη γειτονική χώρα». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέμεινε ότι δεν θα υπάρξει καθαρή έξοδος στις αγορές, καθώς, όπως τόνισε, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος έχουν ψηφίσει πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα για το 2019 και το 2020.

Πυρά εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά του πρωθυπουργού και του ΣΥΡΙΖΑ για επιλεκτική καταδίκη της βίας, ακραίο και διχαστικό λόγο και με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης. «Δεν μπορεί να καταδικάζουμε απροκάλυπτα τέτοιες επιθέσεις και να μην καταδικάζουμε τον Ρουβίκωνα» είπε.

Υψηλές προσδοκίες

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι έχει υψηλές προσδοκίες για τις εκλογικές επιδόσεις της Ν.Δ. στα Ιόνια Νησιά και έθεσε ως στόχο την κατάκτηση όλων των μονοεδρικών. «Είμαστε στην τελική ευθεία, εκλογές θα γίνουν, όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα για τη χώρα» είπε χαρακτηριστικά.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επισκέφθηκε την Παλιά Πόλη της Κέρκυρας που αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, εκφράζοντας τον θαυμασμό του. Νωρίτερα είχε επισκεφθεί τη Φιλαρμονική Εταιρία Κέρκυρας και τη Φιλαρμονική «Νικόλαος Μάντζαρος», αλλά και την Αναγνωστική Εταιρία Κέρκυρας, χαρακτηρίζοντας το νησί «πυξίδα πολιτισμού».

Σήμερα το πρωί θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την 154η επέτειο της Ενωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα στην επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος. Χθες βράδυ παρέστη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παλαιού Φρουρίου, ενώ συνομίλησε με τους αξιωματικούς και τους ναύτες στον Ναύσταθμο Κέρκυρας λέγοντας ότι «με αυταπάρνηση εγγυώνται την ασφάλεια στα βορειοδυτικά σύνορα της πατρίδας μας».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα