Νεκρός σε γύρισμα ο ηθοποιός Ηλίας Πετροπουλέας

Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο του ηθοποιού Ηλία Πετροπουλέα στη διάρκεια γυρίσματος. Ο 72χρονος πρωταγωνιστής σωριάστηκε νεκρός μπροστά στα έκπληκτα μάτια του συνεργείου, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στη γη των Καλαβρύτων. Ο άτυχος καλλιτέχνης υπέστη ανακοπή καρδιάς και «έσβησε» το πρωί της Κυριακής, λίγο προτού ολοκληρώσει τον τελευταίο ρόλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Πετροπουλέας βρισκόταν τις τελευταίες μέρες στα ορεινά της Αχαΐας για τα γυρίσματα ενός διαφημιστικού. Το μοιραίο πρωινό είχε μόλις επιστρέψει από μία πτήση με ανεμόπτερο από το όρος Βελιά, σκηνή που απαιτούσε το σενάριο του σποτ. Μετά την προσγείωση επέστρεψε στα γυρίσματα κανονικά, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα παραπονέθηκε για έντονη αδιαθεσία. Το συνεργείο κινητοποιήθηκε, κάλεσαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε τον αναίσθητο ηθοποιό στο Κέντρο Υγείας της Κλειτορίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Με συμμετοχές σε επιτυχημένες σειρές, όπως «Οι τρεις Χάριτες», «Καρυωτάκης», «Λίτσα.com», «Εχω ένα μυστικό», «Ονειρο», «Αληθινοί έρωτες», «Αν υπήρχες, θα σε χώριζα», «Μη μου λες αντίο», «Μπαμπά, μην τρέχεις», «Να με προσέχεις», «L.A.P.D.», «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα» κ.ά., ο Πειραιώτης ηθοποιός είχε σημαντικές συνεργασίες στο ποιοτικό θέατρο, αλλά και στον κινηματογράφο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το 1976 εμφανίστηκε στην αριστοφανική κωμωδία «Ορνιθες», σε σκηνοθεσία Καρόλου Κουν, ενώ το 1989 έπαιξε στην παράσταση «Ο θείος Βάνιας» σε σκηνοθεσία Λευτέρη Βογιατζή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα