Ξαφνική περιπέτεια υγείας για Παυλόπουλο

Είχε μεταβεί χθες στο Ωνάσειο για προγραμματισμένο καρδιολογικό έλεγχο και τελικά έκανε επέμβαση για στεντΣε στεφανιογραφία και σε αγγειοπλαστική επέμβαση υποβλήθηκε χθες στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο ο Προκόπης Παυλόπουλος. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εισήλθε στο νοσοκομείο κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, για να κάνει τον τακτικό ετήσιο καρδιολογικό έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου αποφασίστηκε η τοποθέτηση ενός στεντ.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε απολύτως επιτυχώς γύρω στις 6.30 μ.μ. από τον Βασίλη Βούδρη, συντονιστή διευθυντή του καρδιολογικού τομέα και του τμήματος αιμοδυναμικών μελετών και επεμβατικής καρδιολογίας στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. 

Σύμφωνα με πηγές της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ο κ. Παυλόπουλος θα παρέμενε το βράδυ για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο -απ’ όπου εργάζεται κανονικά- και αναμένεται να επιστρέψει σήμερα κανονικά στο γραφείο του και στα καθήκοντά του. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ηρώδου Αττικού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το βράδυ και ώρα 19.00 θα μεταβεί στην Υπαίθρια Γλυπτοθήκη, στην Πλατεία Ζογγολόπουλου στο Ψυχικό, για να εγκαινιάσει την υπαίθρια Δημοτική Γλυπτοθήκη Ψυχικού.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση, η Προεδρία της Δημοκρατίας και οι στενοί συνεργάτες του Προκόπη Παυλόπουλου έγιναν δέκτες πολλών τηλεφωνημάτων από μέλη της κυβέρνησης αλλά και των κομμάτων της αντιπολίτευσης, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του και να του μεταφέρουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση.

Μάλιστα, χθες το βράδυ κυκλοφόρησε η φήμη ότι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα επισκεπτόταν στο Ωνάσειο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα