«Μετωπική» ΝΔ και Μαξίμου για τον Ρουβίκωνα

Κυριάκος: Μόνο ζημιά για τον τόπο από τον διχαστικό λόγο Τσίπρα. Απάντηση της κυβέρνησης με αίτημα… διαγραφώνAνεβαίνουν οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης για την ασφάλεια, την ανομία και τη βία, με τη Ν.Δ. και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εξαπολύει σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον ότι διχάζει και προκαλεί ζημιά στον τόπο με την ανοχή στη δράση του Ρουβίκωνα, αλλά και τις κόντρες του με την ηγεσία της Δικαιοσύνης. 

Την ίδια στιγμή, το Μέγαρο Μαξίμου, με απολογητικό ύφος, εγκαλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι ανακαλύπτει τη βία μόνο όταν αυτή δεν προέρχεται από την Ακροδεξιά.
Η έφοδος του Ρουβίκωνα στο Συμβούλιο της Επικρατείας το βράδυ της Δευτέρας ήταν η αφορμή για τον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να καλέσει τον πρωθυπουργό να «υπερβεί τον εαυτό του» καθώς, όπως σημείωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ., η έφοδος στο ΣτΕ αποτελεί «πρωτοφανή απόπειρα τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης» και εν τέλει «υπονομεύει τη Δημοκρατία μας».

«Κάθε μορφής βία είναι απαράδεκτη από όπου και αν προέρχεται» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και απευθύνθηκε στον κ. Τσίπρα υπογραμμίζοντας: «Ας συνειδητοποιήσει ότι ο διχαστικός λόγος του μόνο ζημία προκαλεί στον τόπο. Και ας διασφαλίσει, όπως οφείλει, τον νόμο, την τάξη, την ασφάλεια, τη συνοχή της κοινωνίας και την ομαλή λειτουργία των θεσμών. Αυτή είναι, άλλωστε, η απαίτηση όλων των Ελλήνων, ανεξάρτητα από την ιδεολογική και πολιτική τους τοποθέτηση».

«Μόνο τότε»

«Θυμάται τη βία μόνο κάθε φορά που ο Ρουβίκωνας προβαίνει σε παραβατικές και προφανώς καταδικαστέες ενέργειες. Δεν μας κάνει εντύπωση, όμως. Είναι ο άνθρωπος που δήλωνε ότι η βία στην Ελλάδα προέρχεται αποκλειστικά από την Αριστερά» σημείωνε η κυβέρνηση σε επίσημη ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, απαντώντας στη δήλωση του κ. Μητσοτάκη, ενώ επανερχόταν στη μικροπολιτική αντιπαράθεση με τη Ν.Δ. για όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη με τους προπηλακισμούς κατά του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη.

«Ο κ. Μητσοτάκης καταδικάζει τη βία από όπου και αν προέρχεται, αρκεί να μην προέρχεται από την Ακροδεξιά. Δεν τόλμησε καν να διαγράψει τον κ. Καμπόσο, που είπε για τη φασιστική επίθεση στον Γ. Μπουτάρη ότι αυτά παθαίνουν οι προδότες. Με Σαμαρά, Γεωργιάδη και Βορίδη καταλαβαίνουμε τη δύσκολη θέση του κ. Μητσοτάκη» ανέφερε το Μέγαρο Μαξίμου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα