Τρεις κι ο κούκος στη συγκέντρωση συμπαράστασης

Τρεις κι ο… κούκος στην εκδήλωση συμπαράστασης για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Παρά την κινητοποίηση των διοργανωτών και την οργάνωση της εκδήλωσης μέσω social media αλλά και τις ελπίδες τους πως κάτω από τον Λευκό Πύργο θα συγκεντρωθούν χιλιάδες πολίτες για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον δήμαρχο, τελικά το «παρών» έδωσαν μόλις… 300 άτομα. Μεταξύ αυτών, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα, αντιδήμαρχοι, ο γενικός γραμματέας του δήμου Θωμάς Ψαρράς, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες.

«Ηταν μια άνανδρη και ύπουλη επίθεση στον δήμαρχο» ανέφερε ο εκ των διοργανωτών της συγκέντρωσης Κεχαΐδης Μελέτης. «Η Θεσσαλονίκη δεν είναι μόνο “αυτοί” που αμαυρώνουν την πόλη μας με τις οπαδικές συμπεριφορές τους, τον τυφλό χουλιγκανισμό, τη μισαλλόδοξη βία και την εθνικιστική βαρβαρότητα. Είμαστε και “εμείς” που πιστεύουμε στη δημοκρατία και στον διάλογο, που επιμένουμε στον πολιτισμένο τρόπο αντιπαράθεσης, που σεβόμαστε τους δημοκρατικούς μας θεσμούς (ακόμη κι αν διαφωνούμε, εν μέρει), που δεν χρησιμοποιούμε παραβατικές μεθόδους και βίαιες πρακτικές για να υποστηρίξουμε τα πιστεύω μας» αναφέρεται στο κείμενο του διαδικτυακού καλέσματος της ομάδας «Θεσσαλονίκη είμαστε και εμείς».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα