«Εκβίαζαν εμένα και τον σύζυγό μου»

Προφυλακίστηκε η 44χρονη γιατρός της μαφίας των φαρμάκωνΘύμα εκβιασμού υποστήριξε ενώπιον της ανακρίτριας κατά της Διαφθοράς πως έπεσε η 44χρονη γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου, η οποία φέρεται ότι έχει κομβικό ρόλο στο κύκλωμα της παράνομης διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων. Μετά την απολογία της το περασμένο Σάββατο κρίθηκε προφυλακιστέα.

Η 44χρονη ισχυρίζεται πως λειτούργησε ως «άβουλο πλάσμα» στα χέρια ενός αγνώστου, τον οποίο, αν και περιέγραψε, λέει πως δεν είναι σε θέση να κατονομάσει. «Ηταν ένας ψηλός, αδύνατος, μελαψός άνδρας με μουστάκι, 40-45 ετών, ο οποίος φαινόταν ότι δεν ήταν Ελληνας, πλην όμως μιλούσε άπταιστα ελληνικά» φέρεται ότι ανέφερε. Η γυναίκα, η οποία ήταν βοηθός ογκολόγου στο νοσοκομείο, ομολόγησε πως προέβη σε παράτυπες συνταγογραφήσεις, αλλά, όπως ισχυρίζεται, αυτό έγινε υπό το καθεστώς εκβιασμού κατά της ζωής της και του συζύγου της. Η κατηγορούμενη αναφέρθηκε σε ένα κύκλωμα που δεν δίσταζε να χρησιμοποιεί ακόμη και μεθόδους μαφίας για να αυξάνει τα κέρδη του, τονίζοντας πως απειλήθηκε ακόμη και με όπλο για να μην αποκαλύψει την υπόθεση. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι «στήθηκε» ακόμη και τροχαίο ατύχημα με θύμα την ίδια και τον σύζυγό της για να την τρομοκρατήσουν. 

Στην απολογία της η 44χρονη δηλώνει «απολύτως συντετριμμένη και μεταμελημένη» για τις πράξεις της, «που είχαν ως συνέπεια την όποια βλάβη (οικονομική ή ηθική) προκλήθηκε τόσο σε τρίτους όσο και στο Ελληνικό Δημόσιο». Η γιατρός αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, υπογραμμίζοντας πως δεν γνωρίζει κανέναν από τους συγκατηγορουμένους της. Η 44χρονη ανέφερε ότι το βράδυ της 8ης Μαΐου, ενώ είχε βγει για να πάρει τσιγάρα, απειλήθηκε από το ίδιο πρόσωπο, που της είπε: «Αν τολμήσεις να πεις το παραμικρό στον οποιοδήποτε, σε 24 ώρες θα έχετε πεθάνει και οι δύο». Οταν επέστρεψε στο σπίτι της, υποστήριξε, ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, «ανήμπορη να σκεφτώ και θέλοντας να αυτοκτονήσω πηδώντας από το μπαλκόνι».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα