Αλλη μια γραφικότητα από τον Βαρουφάκη!

Πρότεινε τη… συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων με Τουρκία και Παλαιστίνη!Προκαλεί ακόμη μία φορά ο απίστευτος Γιάνης Βαρουφάκης, που ξεπέρασε κάθε έννοια γραφικότητας, φθάνοντας στο σημείο να προτείνει τη… συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων στο Αιγαίο με την Τουρκία και την Παλαιστίνη! Εμφανιζόμενος βασιλικότερος του βασιλέως, ξεστόμισε κάτι που ούτε οι ίδιοι οι Τούρκοι δεν έχουν τολμήσει να ζητήσουν, δηλαδή η Ελλάδα να παραιτηθεί των δικαιωμάτων που απορρέουν από το Διεθνές Δίκαιο στο Αιγαίο. 

Ποιο το σκεπτικό πίσω από αυτή την ανεκδιήγητη και άνευ προηγουμένου πρόταση; Σύμφωνα με τον μοιραίο κ. Βαρουφάκη, «η Ελλάδα έτσι θα αναβαθμίσει την εικόνα της εντός της Ε.Ε. και παγκοσμίως, και θα εμφανιστεί ως μία σώφρονα, εποικοδομητική, φιλειρηνική περιφερειακή δύναμη», όπως είπε, αποδεικνύοντας ότι το θράσος και η επικινδυνότητά του ξεπερνούν πλέον κάθε όριο. Την ίδια ώρα πάντως, εκτός από τα πρώην, και τα νυν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν, με τα φίλια πυρά μάλιστα να πυκνώνουν επικίνδυνα. Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου έσπευσε να «αδειάσει» μέλος του κόμματός της για ανάρτηση εις βάρος της Φώφης Γεννηματά, χαρακτηρίζοντάς την «ατυχέστατη και προσβλητική», μη θέλοντας προφανώς να τα «σπάσει» με το Κίνημα Αλλαγής.

Να σημειωθεί ότι ο συντονιστής των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ της Αρκαδίας είχε κατηγορήσει μέσω facebook την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης πως εμφανίστηκε με… «στιλ αναρχικής πολιτικού, αχτένιστη – άβαφη και ατημέλητη!» Μάλιστα, επέλεξε να μην την αποκαλέσει Φώφη, αλλά Φωφώ…

Την ίδια ώρα, πάντως, ένα ακόμη κυβερνητικό στέλεχος πρωταγωνίστησε σε δημόσια κόντρα. Ο λόγος για την Ελένη Αυλωνίτου, βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, που «πλακώθηκε» αγρίως από του τηλεοπτικού βήματος με τον πρώην γ.γ. Κοινωνικής Ασφάλισης και συχνό επισκέπτη του πάνελ του Σκάι Γιώργο Ρωμανιά με αφορμή την περικοπή των συντάξεων, με τον τελευταίο να χαρακτηρίζει τη βουλευτή «άρχοντα της πατάτας», αφορμώμενος από την απίστευτη επιμονή της κυρίας Αυλωνίτου ότι η κυβέρνηση «θα παλέψει για να μη μειωθούν οι συντάξεις»…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα