«Αλωνίζει» στη Θράκη ο Ιντζέ και ο ΣΥΡΙΖΑ σφυρίζει αδιάφορα!

Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί η πρωτοφανής ανοχή που επιδεικνύει η ελληνική κυβέρνηση στην προεκλογική περιοδεία του Μουχαρέμ Ιντζέ στη Θράκη, την ώρα μάλιστα που η μία μετά την άλλη οι ευρωπαϊκές χώρες κλείνουν τα σύνορα στους Τούρκους υποψηφίους. Ο ηγέτης της τουρκικής αντιπολίτευσης θα «αλωνίσει» από αύριο την ακριτική περιοχή, δίνοντας ομιλίες και κάνοντας επισκέψεις σε Κομοτηνή και Ξάνθη. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που επικεφαλής τουρκικού κόμματος, υποψήφιος πρόεδρος πραγματοποιεί προεκλογική καμπάνια στην ελληνική επικράτεια. Αντιθέτως, σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν απαγορευτεί προεκλογικές συγκεντρώσεις και ομιλίες τόσο του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όσο και βασικών συνεργατών του και επιτελικών στελεχών του κυβερνώντος κόμματος, αλλά και υπουργών όπως και υποψηφίων της τουρκικής αντιπολίτευσης.

Το θέμα έχει έρθει στη Βουλή με ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, ενώ έντονη ήταν και η αντίδραση της Ν.Δ. διά στόματος του Γιώργου Κουμουτσάκου. «Η Νέα Δημοκρατία είναι αντίθετη με τη μεταφορά στη Θράκη της προεκλογικής κομματικής αντιπαράθεσης εν όψει των εκλογών στην Τουρκία. Δεν συμφωνούμε με την εξαγωγή τουρκικών προεκλογικών συγκεντρώσεων, εντάσεων και πόλωσης σε ελληνικό έδαφος και μεταξύ Ελλήνων πολιτών μουσουλμανικού θρησκεύματος» δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος και κάλεσε την κυβέρνηση να λάβει τα αναγκαία μέτρα, όπως έχει γίνει και σε άλλα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα