Βλίτα, ψάρι και ντολμαδάκια για τη βασίλισσα Σοφία στην Κρήτη

Σε προορισμό για γαλαζοαίματους εξελίσσεται η Κρήτη, καθώς, μετά τον πρίγκιπα Κάρολο, στο νησί βρέθηκε και η τέως βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, η οποία εθεάθη το απόγευμα της Τετάρτης σε γνωστό εστιατόριο στο Ηράκλειο. Οπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η ίδια ήταν ιδιαιτέρως φιλική, ενώ στο εστιατόριο δοκίμασε ντολμαδάκια, βλίτα, ντάκο, αλλά και ψάρι.

Γενικά, προτίμησε κρητικά παραδοσιακά πιάτα, ενώ εντύπωση φαίνεται ότι της έκανε η φάβα. Μάλιστα, ζήτησε από το μαγαζί στο οποίο γευμάτισε να δει ποια είναι η μορφή της φάβας προτού μαγειρευτεί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα neakriti, μαζί με την τέως βασίλισσα ήταν και η αδελφή της, πριγκίπισσα Ειρήνη. Μαζί έφυγαν από το εστιατόριο νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η αδελφή του τέως βασιλιά της Ελλάδος Κωνσταντίνου επισκέπτεται την Κρήτη. Μάλιστα, σε παλαιότερη επίσκεψή της είχε επισκεφθεί το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Ελεύθερνας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα