Τορπίλη Ευκλείδη στη σιωπή του Αλέξη

Τι σηματοδοτεί η ενημέρωση του υπουργού προς τους ΑΝ.ΕΛ.Λάδι στη φωτιά που σιγοκαίει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της άρνησης του Αλέξη Τσίπρα να ενημερώσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του για το πολυνομοσχέδιο, ρίχνει η πρωτοβουλία του Ευκλείδη Τσακαλώτου να εξηγήσει όλες τις πτυχές των νέων μέτρων στους βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. 

Ο υπουργός Οικονομικών θα ενημερώσει τους βουλευτές του κυβερνητικού εταίρου σήμερα στις 12 το μεσημέρι, τόσο για τα μέτρα για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης όσο και για το Μεσοπρόθεσμο, την ίδια ώρα που το σχετικό αίτημα των κυβερνητικών βουλευτών έπεσε στο κενό.

Υπενθυμίζεται πως οι «γκρινιάρηδες» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τη βιαστική συνεδρίαση της Τρίτης και ζήτησαν να συγκληθεί κανονικά η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος και να την ενημερώσει προσωπικά ο πρωθυπουργός. Προφανώς λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, αφού ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει απολύτως καμία διάθεση να αποδεχθεί το σχετικό αίτημα, φοβούμενος ίσως και τις πιθανές επικοινωνιακές επιπτώσεις.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι παρά τις όποιες γκρίνιες δεν θα υπάρξει καμία διαρροή από τους συριζαίους βουλευτές, οι οποίοι, αν μη τι άλλο, έχουν υπερψηφίσει πολύ δυσμενέστερα μέτρα και δεν θεωρείται πιθανό να τολμήσουν να διαφοροποιηθούν τώρα, λίγα βήματα πριν από την… καθαρή έξοδο. Το πολυνομοσχέδιο κατατίθεται σήμερα στη Βουλή, εισέρχεται στις αρμόδιες επιτροπές προς συζήτηση τη Δευτέρα και ψηφίζεται το βράδυ της Πέμπτης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα