Καθαρή έξοδος από την κοινωνία

Η κυβέρνηση έφερε στη Βουλή προς ψήφιση ένα πολυνομοσχέδιο που διαλύει και τις τελευταίες ελπίδες των πολιτών για αξιοπρεπή επιβίωση στο μνημονιακό κολαστήριο της Ελλάδας και ύστερα πήγε να ξεφαντώσει στο φεστιβάλ ομοφυλόφιλης «υπερηφάνειας» στην πλατεία Συντάγματος.

Υποθήκευσαν
τον δημόσιο πλούτο και δέσμευσαν τα έσοδα από την αξιοποίησή του προς χάριν των πιστωτών και πήγαν να κολακεύσουν ένα ετερόκλητο πλήθος, που δεν έχει καμία σχέση με τις ανάγκες, τις αρετές και τις επιδιώξεις του λαού μας.

Τη στιγμή
που ανακοινώνονται οι προγραφές των ταλαιπωρημένων Ελλήνων, μισθωτών, συνταξιούχων, των μη εχόντων χρήματα ούτε για την κάλυψη των βασικών αναγκών, τα στελέχη της κυβέρνησης, της μείζονος αλλά και της ήσσονος αντιπολίτευσης πήγαν στην πλατεία Συντάγματος, για να διαδηλώσουν υπέρ δικαιωμάτων που δεν καταπατούνται στην Ελλάδα, από μια «κοινότητα» η οποία υπερεκπροσωπείται στη μιντιακή νομενκλατούρα, στο Κοινοβούλιο, στην ακαδημαϊκή κοινότητα, στις τέχνες και στους κύκλους των οικονομικά κραταιών…

Ουσιαστικά
, οι αγαπημένοι των ισχυρών, αυτοί που κυριαρχούν στις θέσεις εξουσίας και κρατούν τα κλειδιά της επαγγελματικής και της κοινωνικής ανόδου, συγκεντρώθηκαν υπό την αιγίδα των εκπροσώπων της ντόπιας και της διεθνούς εξουσίας, για να πουν στους άλλους, στην πλειονότητα που έχει καθημερινές αγωνίες και εθνικά οράματα, ότι είναι αντιδραστικοί και καταπιέζουν τους ομοφυλοφίλους!

Ολο το
σκηνικό, εξεταζόμενο υπό το ψυχρό φως της λογικής, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι νεοταξικοί… ομότεχνοί του δεν ενδιαφέρονται για τον Ελληνισμό, την Ορθοδοξία, τους απλούς πολίτες, την οικογένεια, τους απόμαχους της ζωής, τους ανέργους και εκείνους που δυσκολεύονται να τα φέρουν βόλτα. Οι βασικές μέριμνές τους είναι προς την αντίθετη κατεύθυνση. Διάλυση αντί για ένωση. Αθεΐα αντί για πίστη. Αφελληνισμός αντί πατριωτισμού. Οξος παρακμής και χολή διαστροφής στον άνθρωπο αντί για το ζωογόνο ύδωρ της αρετής.

Είναι
ορατό και σε όσους δεν θέλουν να το δουν. Εκείνοι που θεωρήθηκε ότι μπορούσαν να προσφέρουν λύση στο συλλογικό πρόβλημα είναι το πρόβλημα!

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα