Soulshakers: Ταξιδεύοντας με στιλ και κοκτέιλ!

Ο Αριστοτέλης Παπαδόπουλος μιλάει για το bartending, την τέχνη της μίξης και για τα ποτά που είναι συνώνυμα του καλού φαγητούΠοιος μπορεί να αρνηθεί ότι το καλοκαίρι δεν είναι μόνο για ωραίες γεύσεις στα πιάτα και τα ποτήρια; Μάλλον κανείς, αφού όλοι έχουμε ενθουσιαστεί από ένα μαγικό κοκτέιλ που μας δρόσισε, μας έβαλε για τα καλά στο καλοκαιρινό κλίμα και μας μέθυσε ευχάριστα, χάρη στο ταλέντο του bartender.

Το bartending, βέβαια, δεν είναι απλή υπόθεση, είναι πλέον τέχνη και συνοδεύει τη γαστρονομία με πολύ ξεχωριστό τρόπο. Οι Soulshakers είναι οι κατάλληλοι για να μας πουν τα μυστικά του και να μας μυήσουν σε αυτό, έχοντας έδρα στην πόλη μας και ταξιδεύοντας παντού.

«Οι Soulshakers bar services είναι πρωτοπόροι από το 2008 στον χώρο των μπαρ, αλλα και της εστίασης γενικότερα. Προσπαθούν να παρέχουν πάντα ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες τους. Διαθέτουν άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο είναι πάντα έτοιμο με χαμόγελο και ευγένεια ώστε να εξυπηρετήσει, διαθέτοντας, φυσικά, τον καλύτερο και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό».

Ετσι κάπως μας συστήνει τους Soulshakers ο εμπνευστής και ιδρυτής τους Αριστοτέλης Παπαδόπουλος, που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, εξειδικεύεται στο bartending πάνω από 25 χρόνια, έχει πάρει µέρος σε αρκετούς διαγωνισµούς µε µεγάλες διακρίσεις, κερδίζοντας δύο φορές τον πανελλήνιο διαγωνισµό της Ενωσης Μπάρµεν Ελλάδος και εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε δύο παγκόσµιους διαγωνισµούς.

«Παγκόσμιος χρυσός» το 2009

Ο ίδιος το 2009 κέρδισε τον διαγωνισµό World Class της Diageo στην Ελλάδα, εκπροσωπώντας τη στην αντίστοιχη παγκόσμια διοργάνωση, που έγινε στο Λονδίνο, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση και ανακηρύχθηκε Bartender of the year 2009. Είναι πλέον αναγνωρισµένος σε παγκόσµιο επίπεδο, προσφέρει τις υπηρεσίες του ως κριτής σε πανελλήνιους αλλά και παγκόσµιους διαγωνισµούς και για τους Soulshakers έχει όραμα.
«Το όραμά μας είναι είναι να δώσουμε όσο περισσότερη γνώση και κατάρτιση στους νέους bartenders που έρχονται να μάθουν την τέχνη του κοκτέιλ! Να τους δείξουμε τον δρόμο προς τη δημιουργία, αλλα και να τους ανοίξουμε τις πόρτες της αυθεντικότητας».

«Βρισκόμαστε σχεδόν παντού»

Με όλους αυτούς που μας εμπιστεύονται μοιραζόμαστε την αλήθεια μας» εξομολογείται ο Αριστοτέλης και τονίζει πως μαζί με τον Νίκο Αρσλάνογλου, φιναλίστ του World Class και πολλών άλλων διαγωνισμών, έφτασαν στη διεθνή αναγνώριση πολύ γρήγορα μέσα από events, σεμινάρια και συναφείς διοργανώσεις. Για τους Soulshakers το να απολαμβάνεις το κοκτέιλ σου είναι το ίδιο σημαντικό με ένα απολαυστικό γεύμα.

«Στις μέρες μας η απόλαυση ενός κοκτέιλ είναι συνώνυμη με το πολύ καλό φαγητό. Θα πρέπει όμως να είμαστε αρκετά προσεκτικοί πού αλλά και πώς θα απολαύσουμε τα κοκτέιλ μας. Πρέπει να εμπιστευόμαστε επαγγελματίες που γνωρίζουμε και μπαρ που έχουν αναπτύξει τη φιλοσοφία του κοκτέιλ» επιμένει ο ίδιος. Οσο για το πού θα τους εντοπίσουμε αυτό το καλοκαίρι και τι είναι αυτό που προτείνουν για όλους εμάς που λατρεύουμε τα κοκτέιλ;

Στη Θεσσαλονίκη

«Οι Soulshakers, όπως αναφέραμε, βρίσκονται σχεδόν παντού! Θα μας συναντήσετε σε ένα κοκτέιλ πάρτι, σε μια εκδήλωση, σε ένα μπαρ κάπου στην Ελλάδα, όπου θα διοργανώνουμε κάποιο event, ή ίσως σε ένα ξενοδοχείο 5* να ετοιμάζουνμε ένα μενού κοκτέιλ. Στη Θεσσαλονίκη μπορείτε να μας συναντήσετε σε δύο hotspots της πόλης, στο The Aficionados bar restaurant και το Calderon coffee and more! Στη Χαλκιδική θα πιείτε τα ποτά μας στο Talgo Premium και, αν είστε πολύ τυχεροί, ίσως να μας πετύχετε και μέσα στο μπαρ» δηλώνει ο Αριστοτέλης Παπαδόπουλος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα