Εισβολή και συνθήματα με μπογιές στη Θεσσαλονίκη

Νέο χτύπημα από αντιεξουσιαστές στη Θεσσαλονίκη για τον… ΚουφοντίναΣτην είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζεται η Ελληνοαμερικανική Eνωση, επί της οδού Φράγκων, στο κέντρο της πόλης, εισέβαλαν χθες γύρω στις 10 το πρωί άγνωστοι, οι οποίοι πέταξαν τρικάκια στήριξης για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, φώναξαν συνθήματα, ενώ πριν αποχωρήσουν έγραψαν συνθήματα με σπρέι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στον χώρο είχαν συγκεντρωθεί περί τα 20 άτομα, ωστόσο στο κτίριο μπήκαν μόνο οι τέσσερις εξ αυτών.

Την ευθύνη για την εισβολή ανέλαβαν με κείμενό τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου οι Αλληλέγγυες-οι, οι οποίοι αναφέρουν ότι «από τις 30 Μάη ο επαναστάτης κρατούμενος Δημήτρης Κουφοντίνας πραγματοποιεί απεργία πείνας διεκδικώντας το αναφαίρετο κεκτημένο της κανονικής άδειας που δικαιούται» και επισημαίνουν ότι «ο σύντροφος βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε ένα καθεστώς πρωτοφανούς ομηρίας».

 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα