Σοκ! Κρεμάστηκε μέσα σε καφετέρια της Κρήτης

Γνωστός επιχειρηματίας του Ηρακλείου έβαλε τέλος στη ζωή του με χειροποίητη θηλιάΣυγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου από την αυτοκτονία γνωστού επιχειρηματία και πατέρα δύο παιδιών, που διατηρούσε πολυσύχναστη καφετέρια στο κέντρο της πόλης. Ολα άρχισαν τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν γύρω στις 2 π.μ. και αφού είχαν φύγει όλοι οι πελάτες από το μαγαζί ο 49χρονος αυτόχειρας έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του και, χρησιμοποιώντας μια χειροποίητη θηλιά από καλώδιο, κρεμάστηκε.

Ο άτυχος άνδρας δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, ωστόσο λίγα λεπτά προτού κρεμαστεί κάλεσε στο τηλέφωνο τη σύζυγό του, χωρίς όμως να αποκαλύψει τις προθέσεις του. Εκείνη, θορυβημένη από το περίεργο τηλεφώνημα, ειδοποίησε τις Αρχές και λίγα λεπτά αργότερα άνδρες της Αστυνομίας έσπευσαν στον χώρο εστίασης που διατηρούσε ο 49χρονος και ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα.

Η σορός του 49χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για νεκροψία – νεκροτομή, ενώ τα αίτια που τον οδήγησαν στο να βάλει τέλος στη ζωή του δεν έχουν έως τώρα διευκρινιστεί. Σύμφωνα πάντως με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, οι λόγοι δεν ήταν οικονομικοί, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εστίασης και, παλιότερα, σε εκείνον του θεάματος, δεν είχαν κανένα οικονομικό πρόβλημα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα